Sèries

Nashville - 2a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1183 kbps, 25fps, 704x396
Codec audio:
Català: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz - anglès: MP3 @ 96 kb/s CBR, mono 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Nashville -2x01- Feta miques
La Rayna continua hospitalitzada en estat crític després del greu accident de cotxe que va patir amb el Deacon, que està tancat a la presó a l'espera de judici i no vol que l'ajudi ningú. L'accident ha trasbalsat tot Nashville i ha afectat el llançament del nou disc de la Juliette, que veu com, de nou, la seva veterana competidora li roba protagonisme. La Scarlett, d'altra banda, s'acomiada del Bluebird i deixa el Gunnar resignat i ple de dubtes sobre com afrontar el que sent per ella.
ed2k naroatna 497 2017-05-19 00:47:51
Nashville -2x02- Mai més de la vida
El nou president d'Edgehill Records, el Jeff, ha arribat amb ganes de revolucionar-ho tot i parla amb tots els artistes de la discogràfica per deixar-los clar el que pensa. La Juliette decidirà plantar-li cara i la Rayna, com si no tingués prou problemes, veurà perillar el seu segell, Highway Sixty-Five Records. El Deacon, d'altra banda, continua sense aixecar cap després de l'accident i s'enfronta durament a la seva neboda Scarlett, que ja no sap què fer per ajudar-lo.
ed2k naroatna 452 2017-05-20 21:42:56
Nashville -2x03- Ara no en vull parlar
El Jeff organitza un concert per als accionistes d'Edgehill per donar a conèixer el nou rumb que ha agafat la discogràfica. La Juliette no acatarà les ordres del seu cap i anirà a fer un concert privat per a un jove multimilionari i la seva esposa. La Rayna, d'altra banda, vol acabar d'una vegada l'àlbum amb els seus temes nous, però per això haurà de convèncer el Liam, que encara està empipat pel frustrat viatge al Carib. El Deacon comença a sortir del pou on es troba i ja es veu amb cor de fer front a un tema molt dolorós que li impedeix acceptar el seu nou paper de pare.
ed2k naroatna 435 2017-05-23 00:12:01
Nashville -2x04- Tu no ets un àngel tampoc
La Rayna decideix fer el pas definitiu per desvincular-se d'Edgehill i recorre al seu pare per aconseguir els diners que necessita per pagar els màsters del disc, sense sospitar la maniobra de la Tandy amb els federals. La Juliette, d'altra banda, es comença a penedir d'haver incorporat la Layla de telonera a la gira i busca un cantant masculí per treure-li protagonisme a la noia. La Scarlett, mentrestant, continua patint per adaptar-se al món de les grans estrelles de la música.
ed2k naroatna 425 2017-05-25 00:22:23
Nashville -2x05- No obris la porta
La Juliette està impacient per tornar a sortir de gira, però la Rayna li diu que no compti amb ella perquè s'ha de quedar a casa amb les nenes. La jove cantant, indignada, haurà de buscar una solució per tornar a estar dalt de tot. Qui també té problemes és la Scarlett, que se sent aclaparada per la manera de fer d'Edgehill i comença a enyorar els vells temps. El Will, d'altra banda, intenta convèncer el Gunnar perquè li deixi gravar la seva cançó, que promet ser un èxit.
ed2k naroatna 459 2017-05-25 00:22:25
Nashville -2x06- Has de ser tu
Després de la detenció del Lamar, la Rayna ha de buscar finançament per sortir d'Edgehill en una altra banda. La Tandy li proposa anar a un partit de polo on es reunirà l'alta societat de Nashville. La sorpresa serà que s'hi trobarà més gent del món de la música, com el Luke, el Deacon i la Juliette. Al club de camp, la Juliette també es retrobarà amb el guapo milionari Charlie Wentworth, que farà els possibles per guanyar-se l'afecte de la cantant.
ed2k naroatna 451 2017-05-26 23:44:26
Nashville -2x07- Ella et té a tu
S'acosta el casament del Teddy i la Peggy, i la Maddie continua molt disgustada. La nena no ho paeix i no para de demana pel Deacon, fins al punt que la Rayna haurà de parlar amb ell per decidir què fan. Amb l'arrencada de la seva nova gira, la Juliette confirma el que temia: que la Layla és una rival forta que no es detindrà per res, ni pels poderosos sense escrúpols. La Scarlett aconseguirà, per fi, un lloc a la gira del Luke Wheeler, però amb l'èxit també vindran els problemes.
ed2k naroatna 447 2017-05-26 23:45:54
Nashville -2x08- Mala dona
La picabaralla entre la Rayna i el Jeff pels màsters del nou àlbum puja de to quan la cantant rep una ordre judicial perquè els entregui a Edgehill. Tot això passa just abans que la Rayna surti cap al primer concert de la gira del Luke Wheeler per animar la Scarlett, que tindrà un debut molt entrebancat com a telonera. En canvi, el Gunnar acabarà escrivint una cançó que agradarà molt al Luke. La Juliette, mentrestant, desconcertada per la proposició de l'Olivia Wentworth, truca a l'Avery per explicar-li tot i demanar-li consell.
ed2k naroatna 466 2017-05-29 23:31:39
Nashville -2x09- Estic cansat de fingir
Esperonada pel Charlie, la Juliette decideix lluitar contra la Layla amb les mateixes armes, fet que disgusta força el Glenn, que confiava que la jove diva hauria madurat. A la gira del Luke Wheeler, la Scarlett rep la visita de l'Avery i la Zoey, i això provoca una situació incòmoda a causa del secret que oculten la Zoey i el Gunnar. D'altra banda, la Maddie demana als seus pares que li deixin fer classes de guitarra amb el Deacon, amb la qual cosa, els conflictes no trigaran gaire a sorgir.
ed2k naroatna 445 2017-05-30 23:42:15
Nashville -2x10- Si demà no arriba mai
El Festival de Música de Nashville arrenca amb la polèmica que ha aixecat el rumor que la Juliette és la responsable del divorci dels Wentworth. Durant el cap de setmana que dura l'esdeveniment, el Deacon s'animarà a cantar com a solista, la Scarlett continuarà sense perdonar la Zoey i el Gunnar, l'Avery tocarà per la Juliette, i la Rayna comunicarà per fi al Jeff que marxa d'Edgehill. D'altra banda, la satisfacció del Teddy per l'èxit del festival, s'acabarà de manera ben dramàtica.
ed2k naroatna 549 2017-06-01 00:13:23
Nashville -2x11- Seguiré pujant
L'assassinat de la Peggy trastoca el Teddy. Convençut que alguna cosa no quadra en el cas, decideix implicar-se en la investigació i demana a la Rayna que es quedi les nenes una temporada. La Juliette, mentrestant, continua sent el blanc de les crítiques d'aquells que l'acusen de trencar el matrimoni dels Wentworth. L'Avery s'ofereix a ajudar-la, però la noia està dolguda per haver-lo vist amb la Scarlett. La jove cantant sort en tindrà de l'arribada inesperada d'una vella amiga.
ed2k naroatna 430 2017-06-03 22:18:37
Nashville -2x12- Pel que sóc
La campanya contra la Juliette pel vídeo manipulat puja cada cop més de to, fins al punt que es comencen a suspendre concerts. Davant la gravetat de la situació, el Jeff mostrarà la seva cara més agressiva amb la cantant. A qui tampoc van gaire bé les coses és a la Scarlett, que es veu completament superada pel ritme frenètic a què la fan treballar. La seva cap, la Rayna, encara no sap si fer pública la relació que manté amb el Luke, que li insisteix perquè es deixin de veure en secret. El Teddy, d'altra banda, continua decidit a aclarir l'assassinat de la Peggy i farà un descobriment desconcertant.
ed2k naroatna 441 2017-06-03 22:19:25
Nashville -2x13- No està bé, però m'és igual
Tot i la gran campanya que hi ha contra la Juliette, la noia està a punt de ser admesa al Grand Ole Opry en una gran cerimònia en què el Jeff la vol obligar a demanar perdó públicament. A l'acte hi assistiran totes les figures del country, inclosa la Rayna, que per fi ha decidit fer pública la seva relació amb el Luke Wheeler. El Deacon, d'altra banda, no acaba d'estar convençut d'haver firmat el contracte amb Belcourt Records. La seva neboda, la Scarlett, es posa en mans del Liam perquè produeixi el seu primer àlbum. Però el caràcter especial del productor xocarà de seguida amb el tarannà vergonyós de la noia.
ed2k naroatna 471 2017-06-07 00:57:15
Nashville -2x14- Destrossada
Davant la creixent incomoditat de la Tandy, la Rayna prepara la família per rebre el Lamar després de sortir de la presó. Però una visita inesperada del Teddy afegirà encara més tensió entre les germanes. Al Bluebird, mentrestant, es preparen per gravar el directe del Deacon. El cantant comptarà amb l'ajuda de l'Avery, que ha acollit la Juliette a casa seva mentre espera que es calmi la situació. El terrabastall provocat per la jove diva ha afectat molta gent del seu entorn, com el Will, que no sap si suspendran el que resta de gira.
ed2k naroatna 418 2017-06-07 00:57:18
Nashville -2x15- Ja no en fan, com el meu pare
La notícia de la mort del Lamar deixa la Rayna en un estrany estat d'indiferència que preocupa molt els del seu voltant. La Juliette, d'altra banda, rep una proposta per treballar amb un important productor musical que la vol llançar a nivell internacional, fet que provocarà els recels del Glenn. L'Avery, el Gunnar i la Zoey faran un pas més en la seva carrera musical de la mà del Deacon, i la Scarlett, cada cop més sola, es comença a trobar còmoda en companyia del peculiar Liam.
ed2k naroatna 445 2017-06-08 00:50:34
Nashville -2x16- El carrer dels culpables
La Rayna sembla que comença a pair la mort del seu pare i els terribles descobriments que va fer, però els problemes a Highway Sixty-Five no li donen treva. Curiosament, és ara la Juliette qui comença a sortir del pou, ja que rep nombroses ofertes de discogràfiques importants que la volen fitxar, inclosa una que no s'esperava. El Deacon torna a estar de viatge i la Megan es troba havent de consolar novament el Teddy, que ara ha descobert que la Peggy no era la dona que semblava.
ed2k naroatna 447 2017-06-10 00:39:42
Nashville -2x17- Tenim coses a fer
L'entusiasme de la Juliette per haver fitxat per Highway Sixty-Five cau en picat quan la Rayna li comunica que encara no és prudent fer públic que s'han associat i li demana paciència. Però qui està perdent la paciència és el Teddy amb la Maddie per culpa de l'obsessió de la noia amb la música. L'alcalde, a més, té un altre front obert amb la Megan, que es penedeix d'haver mantingut relacions amb ell i li diu que no el vol veure més. Però el Deacon està a punt de tornar a sortir de gira i, aquest cop, amb un gran artista.
ed2k naroatna 430 2017-06-10 00:40:30
Nashville -2x18- Pagaràs la teva vida d'excessos
L'Avery ha acceptat produir l'àlbum de la Scarlett mentre la noia torna a sortir de gira amb la Juliette, que intenta reflotar com sigui la seva carrera després del nou fracàs a l'Opry. La Rayna, desesperada perquè Highway Sixty-Five aixequi el vol d'una vegada, vol gravar un vídeo en "streaming" amb el Luke. Però el dia del concert tot es complicarà de mala manera quan la tensió entre la Maddie i el Teddy arribi al límit i hi intervingui el Deacon, cansat de les constants contradiccions de l'alcalde.
ed2k naroatna 408 2017-06-14 00:06:39
Nashville -2x19- Boja
El vídeo en què la Maddie es presenta com a "Maddie Claybourne" es fa viral i obliga la Rayna a prendre mesures per mirar de frenar l'escàndol que s'ha generat, i per això necessitarà l'ajuda del Teddy i el Deacon. Mentrestant, la Scarlett rep la visita inesperada de la seva mare, la Beverly, fet que provocarà una tempesta de sentiments en la fràgil cantant. La Juliette, d'altra banda, segueix els consells del Glenn i demana ajuda al Charlie Wentworth per tornar a sortir a les emissores de música country.
ed2k naroatna 448 2017-06-14 00:06:58
Nashville -2x20- La teva bona minyona es tornarà dolenta
Després de la greu crisi nerviosa que va tenir dalt de l'escenari, la Scarlett ingressa en una clínica de Nashville. La situació que s'ha creat genera un reguitzell de conflictes entre els implicats: la Juliette, la Rayna, el Deacon i la Beverly. D'altra banda, el Gunnar està encantat de la vida amb la casa que s'ha comprat amb els diners que ha guanyat amb les seves cançons, i el Will i la Rayna reben la temptadora proposta d'una productora per protagonitzar un "reality show".
ed2k naroatna 437 2017-06-15 01:22:22
Nashville -2x21- Amb mi, tot o res
La Rayna rep la notícia que el Luke ha quedat ferit en un atemptat a l'Afganistan, on havia anat a oferir un concert a les tropes nord-americanes, i que l'evacuen cap a casa. Per mirar d'arreglar-ho, n'organitzen un altre en una base militar a prop de Nashville. Al concert també hi actuarà la Juliette, molt penedida pel que va fer amb el Jeff. L'executiu, a més, no para de burxar-la perquè torni a Edgehill. A conseqüència de tot plegat, el Gunnar es troba en el dilema d'explicar-li o no el que va veure al seu amic Avery, que no entén la fredor de la seva nòvia.
ed2k naroatna 423 2017-06-17 10:35:47
Nashville -2x22- D'altra banda
Arriba la setmana decisiva del llançament del nou àlbum de la Rayna, que coincideix amb el llançament del disc del Will. El Jeff està decidit a fer que el seu artista sigui número u i per això no dubta a fer xantatge a la Juliette perquè marxi de Highway Sixty-Five. Però la Rayna llançarà un fort contraatac. D'altra banda, el Gunnar i la Zoey no saben fins quan podran aguantar sense dir a l'Avery el que saben sobre la infidelitat de la Juliette. I la Scarlett, molt més tranquil·la després d'haver decidit marxar de Nashville, es comença a acomiadar de tothom.
ed2k naroatna 469 2017-06-17 10:35:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.