Sèries

Berlín, Berlín - 1a. Temporada

Font:
DVD+DVB
Codec video:
XviD 1.0
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Berlín, Berlín -1x01- Cap a la ciutat
Finalment l'escola s'ha acabat, i els exàmens han quedat enrere. Ara la Lolle només pensa a marxar de vacances amb el seu nòvio, en Tom, i a conquerir el món amb els seus còmics. Però en Tom ha de marxar a Berlín a ajudar el seu tiet al mercat. La Lolle s'emporta una gran decepció, i per més desgràcia, la seva mare li ha trobat una avorrida plaça de becària en el diari de Malente, la petita ciutat on viuen. I llavors arriba la sotragada: la Lolle rep una carta d'en Tom on li explica que s'ha enamorat d'una altra, i que es quedarà a Berlín. La Lolle marxa immediatament cap a Berlín i allà li toca presenciar com en Tom i la Bernadette -la seva nova enamorada- es petonegen al mercat. Però la Lolle no cedeix. Amb l'ajuda de la Rosalie -l'ex-nòvia de la Bernadette- vol recuperar en Tom.
ed2k Petiso Petiso 2136 2007-10-25 16:30:02
Berlín, Berlín -1x02- Com puc recuperar el meu nòvio
La Rosalie troba la situació ben clara: ha perdut la Bernadette. Però la Lolle no pensa el mateix. Li proposa a la Rosalie que preparin un pla per recuperar les seves ex-parelles i entre les dues ideen un parell de solucions d'allò més absurd que curiosament acaben donant resultat. Però llavors la Lolle s'adona que ja no vol tornar amb en Tom. Però ha guanyat una nova amiga, i decideix que ja no tornarà a Malente. Mentrestant, l'Sven intenta organitzar una festa d'aniversari ben enrotllada pel seu fill perquè li vol demostrar que és un bon pare. La festa comença d'allò més malament perquè l'Sven no coneix gens bé els gustos del seu fill però quan l'Sven ja es comença a desesperar, la Rosalie l'ajuda i la festa d'aniversari acaba sent tot un èxit. L'Sven, agraït, deixa que la Rosalie s'instal·li a casa seva. La Lolle ¿que no vol tornar a Malente- també s'hi instal·la, i així acaben compartint el pis entre tots tres.
ed2k Petiso Petiso 1263 2007-10-25 16:30:16
Berlín, Berlín -1x03- Per molts anys, Lolle
És l'aniversari de la Lolle. Finalment en podrà celebrar un sense l'avorrida presència dels pares. Aquest cop, només hi tindrà els amics. Però les desil·lusions ja comencen amb el pastís d'aniversari que ha encarregat perquè resulta que no és com ella volia. A sobre, cap dels seus amics se'n recordava, que avui fa anys, i no tenen temps per estar amb ella. La Lolle està molt decebuda i, per acabar-ho d'arreglar, en Hart vol que ho celebrin junts, i el regal dels seus pares no és ni de bon tros el que s'esperava. El dia se n'ha anat en orris. I a l'Sven les coses no li van pas més bé. El software de traducció, del qual depèn la pròrroga d'un crèdit, falla en un moment decisiu. A més, l'Sven fa temps que li ha promès un patinet al seu fill, però quan li vol regalar descobreix que en Harald ¿la nova parella de la seva ex-dona- ja n'hi ha regalat un. Ara sí que el dia ha estat un fracàs com una casa i l'Sven es comença a emborratxar. La Lolle tem que la seva vida no estigui en perill i per salvar-lo recorre tot Berlín amb la Rosalie.
ed2k Petiso Petiso 1151 2007-10-25 16:30:29
Berlín, Berlín -1x04- La gran fugida
La Lolle i la Rosalie s'afanyen par arribar al pont on hi ha l'Sven dret i bevent sense mesura. Una pregunta les turmenta: Saltarà? A més, l'Sven té una fòbia boja a les alçades! Mentrestant, el trajecte fins al pont acaba sent una veritable odissea per Berlín perquè uns skins amb molt mala bava les comencen perseguir. Gràcies a això, però, les dues noies coneixen un jove que apareix a ajudar-les. És en Dimitri que després les acompanya al lloc on havien quedat amb en Hart. Però amb tot això ha passat molta estona. Arribaran a temps al pont? Quan finalment hi arriben, resulta que s'han equivocat de lloc. L'Sven, de fet, és en un altre pont, no gaire lluny d'allí i es balanceja de mala manera. La Lolle es pensa que l'Sven saltarà al buit. Per evitar-ho i salvar-lo, la Lolle es llança a l'aigua. Llavors l'Sven perd l'equilibri i també cau a l'aigua. Evidentment, els altres dos també s'hi llancen per salvar l'Sven. Finalment, tots els amics junts celebren l'aniversari de la Lolle.
ed2k Xordi 1050 2008-05-05 00:33:47
Berlín, Berlín -1x05- Alarma roja
A la Lolle tot plegat li rutlla força bé, però de sobte els seus pares, en Bernd i la Karen, li anuncien que són a Berlín i li faran una visita. La Karen diu a la Lolle que se'n va de viatge sola al Nepal perquè se separa d'en Bernd. La Lolle vol fer reconciliar els seus pares, però alhora ha d'impedir que descobreixin que no treballa pas a l'empresa Start-up de l'Sven ¿com els ha dit- sinó en el restaurant vietnamita d'en Tuhan. Mentrestant, la Rosalie explica que li han donat un paper en l'última pel·lícula de la Sandra Bullock i està que no cap a la pell. I no és l'única perquè l'Sven també és un gran admirador de la Bullock. Amb l'objectiu de reconciliar els seus pares, la Lolle s'ofereix a fer gravar els anells per la proposició de matrimoni que en Bernd li vol fer a la Karen. I no es tracta d'una empresa fàcil perquè de sobte, els anells desapareixen.
ed2k Xordi 1083 2008-05-05 00:34:47
Berlín, Berlín -1x06- Vull fer un massatge a la Sandra Bullock
Els anells per la proposició de matrimoni que en Bernd li vol fer a la Karen han desaparegut. Només els pot tenir en Chuckie, el massatgista de la Sandra Bullock. Juntament amb la Rosalie i l'Sven, la Lolle intenta recuperar els anells. Mentre la Rosalie distreu el guardaespatlles i l'Sven gairebé aconsegueix fer-li un massatge a la Sandra Bullock, la Lolle troba els anells a l'habitació d'en Chuckie. Immediatament, els tres fugen de l'hotel. Cada cop els queda menys temps, i com que els anells encara s'han de gravar, convencen el gravador perquè els gravi mentre van cap a l'aeroport. Així la Lolle hi arriba just a temps, però la Karen rebutja la proposició d'en Bernd. La Lolle s'ho agafa molt malament: ja que ella ha batallat tant, la Karen també s'hi podria esforçar una mica! I ves per on, el discurs funciona i els seus pares marxen junts cap al Nepal.
ed2k Xordi 1000 2008-05-05 00:36:28
Berlín, Berlín -1x07- Experiments amb el cos
Estiu a la ciutat, parelles que es petonegen... Al llac de la ciutat hi ha homes atractius per donar i per vendre. La Rosalie sap exactament per què la Lolle està de mal humor: "Has de cardar immediatament!" "Vols dir que és això?" La Lolle ho nega, però comença a prendre vistes. Com seria amb el monitor de "capoeira", en Sebastian? La Simone i la Nena ¿un parell de tarambanes- no fan gens d'escarafalls davant d'aquest esplèndid espècimen masculí. La Lolle aprofita un petit accident que pateix durant una de les sessions, per convidar en Sebastian a una cervesa. Acaben anant a ballar junts, i després la Lolle convida en Sebastian al pis. Així es comença a posar en pràctica el remei que ha encoratjat la Rosalie. I sembla que el moment és propici per l'amor a tot arreu. L'Sven també troba l'atractiva Yvonne que li fa ofertes sense fi. Però té nòvio, i aquesta qüestió amoïna
ed2k Xordi 1271 2008-05-05 00:37:29
Berlín, Berlín -1x08- El que necessites és amor
La Lolle rep una trucada del restaurant "Jaffa" perquè hi vagi a fer una entrevista de treball al cap de mitja hora. És l'oportunitat perfecta per fer marxar en Sebastian, amb qui ha passat la nit. A més, la feina li surt, i l'agafen de prova durant tres dies. Però amb en Sebastian les coses són més difícils que amb la feina. La Lolle s'hagués pogut estalviar les dues nits d'amor que han passat junts. Com li dirà a en Sebastian que no té gens de ganes de mantenir una relació amb ell? Per sort, en Hart la convida a fer de públic al programa de televisió "All you need is love". Quan el programa arriba al moment de màxima emoció, el moderador li demana a la Lolle que s'assegui al sofà. Llavors, davant de les càmeres, en Sebastian li confessa el seu amor. L'Sven només pensa: "Com em puc desfer de la Yvonne?" És molt dolça, però una mica tarambana i, a més, té nòvio. L'Sven confia el seu problema a la Rosalie, però ella no sap res de res d'aquesta mena de dones!
ed2k Xordi 1055 2008-05-05 00:38:47
Berlín, Berlín -1x09- Somnis
La Lolle ha estat a punt de veure l'home dels seus somnis. Però just quan estava a punt d'aparèixer, l'Sven ha cridat: "Lolle, són dos quarts de deu!" Hora de llevar-se, hora de començar el primer dia de feina al restaurant "Jaffa". En Moshe, l'amo del restaurant, ha agafat la Lolle tres dies de prova. Però el segon dia arriba la catàstrofe: la Lolle ha carregat tant d'espècies la sopa del rabí, que els comensals veuen les estrelles. En Moshe s'empipa de mala manera, i acomiada la Lolle, però aquella mateixa tarda li demana disculpes i la torna a contractar. El més estrany és que, en comptes d'estar dolguda, la Lolle observa que el cor li batega més de pressa del normal quan en Moshe li dona la mà per acomiadar-se. Com s'ha de tractar la directora d'un banc que ha d'atorgar un crèdit sense el qual l'empresa pròpia no pot sobreviure? La solució de l'Sven: convidar-la a sopar -en companyia de la Rosalie per guardar les formes- i tot arreglat! Però l'Sven no ha comptat amb una cosa: Durant el sopar, la directora queda amb la Rosalie per veure's totes dues l'endemà al vespre i l'Sven ha de tornar a patir una altra vegada pel crèdit i per l'empresa.
ed2k Xordi 1007 2008-05-05 00:39:39
Berlín, Berlín -1x10- La Lolle i el prìncep blau
Les coses s'han tornat a torçar. La Lolle es baralla amb en Moshe, i li tira un formatge que acaba a dins de la sopa de pollastre que en Moshe havia preparat pels rabins. La religió jueva no considera ritualment purs els plats que barregen productes làctics i carn, i la Lolle i en Moshe han de tornar a preparar una altra olla de sopa a tota velocitat. Diuen que treballar junts uneix, i en el cas de la Lolle i en Moshe, l'operació "Salvació del Restaurant amb la preparació d'una altra sopa" s'acaba en una abraçada tendra i un petó. La Rosalie li aconsella a la Lolle que oblidi en Moshe tan de pressa com pugui. Està casat i té fills: molt mala cosa, dictamina la Rosalie. Però al vespre, en Moshe apareix al pis. La Lolle està perduda. I l'empresa de l'Sven també sembla que està perduda perquè la Rosalie no té esma per fer-li creure una mentida a la representant del banc. Quan ella la convida a Itàlia, la Rosalie li diu obertament que la primera nit d'amor no va estar malament però que ara només ha tornat a quedar amb ella perquè li doni el crèdit a l'Sven. La representant del banc s'empipa però després convida l'Sven a celebrar una entrevista.
ed2k Xordi 1011 2008-05-05 00:41:02
Berlín, Berlín -1x11- Un afer poc ortodox
La Lolle estima en Moshe, i en Moshe estima la Lolle. El món seria meravellós si no fos que la Sara és la dona d'en Moshe. Ja fa setmanes que en Moshe no sap si explicar-li a la seva dona que està enamorat de la Lolle. Però aleshores resulta que al fill d'en Moshe li detecten una malformació cardíaca. En Moshe, llavors, li demana a la Lolle que s'esperin mig any, fins que hagin operat el seu fill. La Lolle diu que s'ho rumiarà. Qui no té la possibilitat de rumiar-s'ho és la Rosalie. La seva germana, la Katinka, es presenta al pis amb l'Emil, el seu fill de pocs mesos. La Katinka pot prendre part en un programa del concurs televisiu Big Sister, i li demana a la Rosalie que mentrestant es faci càrrec del petit. La Rosalie li diu que ni parlar-ne, però la Katinka li jura que només s'estarà a la casa del concurs un dia. La Rosalie s'ocupa del petit tot un dia, però al vespre, quan és l'hora de l'emissió, la Katinka li diu per antena que es quedarà a la casa del concurs i que, per tant, la Rosalie haurà de cuidar el petit.
ed2k Xordi 1108 2008-05-05 00:42:05
Berlín, Berlín -1x12- L'amant
La Sarah, la dona d'en Moshe, li demana a la Lolle que parlin en privat. "Ho sap!", pensa la Lolle. Però s'erra. La Sarah li demana ajuda a la Lolle perquè diu que en Moshe treballa massa. La Sarah no té ni idea que en realitat els teòrics vespres treballant, en Moshe els passa a casa de la Lolle. I llavors arriba la sotragada: La Sarah li diu que no hauran d'operar el seu fill una sola vegada, sinó un segon cop passat un any. La Lolle comprèn intuïtivament que en Moshe no deixarà la seva família a l'estacada. Ella és l'amant d'en Moshe, i mai serà res mes. La Rosalie s'ocupa del petit Emil i reconeix que ha d'admetre una cosa: "Pel petit he perdut la feina, no puc dormir, i no puc fer l'amor. Però el pitjor de tot és que em surt l'instint maternal!" La Rosalie decideix anar fins als estudis de televisió i li torna el petit a la seva germana Katinka. Que sigui el que Déu vulgui...
ed2k Xordi 1059 2008-05-05 00:42:51
Berlín, Berlín -1x13- Sense parella
Les penes d'amor causades per la història amb en Moshe han fet perdre tres quilos a la Lolle, que es passa el dia rondant pel pis fins que la Rosalie l'arrossega a patinar. El lema de la Rosalie és: "Parlar és llautó, fer és or". Però en comptes de trobar algun noi que l'ajudi a superar la seva depressió amorosa, la Lolle en troba un que la fa sentir com una estúpida. En canvi, la història del Doctor Strangelove ¿locutor d'un programa radiofònic nocturn- és tota una altra cosa. La Lolle truca al programa, dóna el nom de "Bille", i comenta al Doctor Strangelove els seus problemes amorosos. Aquella nit torna a dormir bé per primer cop des de fa molt temps. L'endemà, però, torna l'estrès. El doctor Strangelove busca un candidat entre els més de setanta homes que van sentir la "Bille" per la ràdio i que han trucat a l'emissora. El que triï la Lolle guanyarà un viatge pels dos a Roma.

L'Olaf, el primer dels oients amb qui es troba la Lolle, és un desastre total. No és lleig, però no para de parlar de tot el que feia amb la seva ex. Aniran més bé, les coses, amb el pròxim candidat?

Es pot triar parella amb una poma? La pretensió d'en Hart que si a Berlín es tira una poma per la finestra de seguida es troba una soltera, obté la seva confirmació. La que ell llença provoca un crit, i després els insults d'una vella que els titlla a tots dos de gamberros. El llançament de l'Sven, en canvi, fa diana, i gràcies a l'incident coneix la Christine, una assessora financera. Ella es mostra tan impressionada amb l'Sven que no té ni temps per empipar-se, i queden per veure's un dia...
ed2k Xordi 948 2008-05-05 00:43:57
Berlín, Berlín -1x14- Dr. Strangelove
El segon candidat del programa radiofònic que es troba amb la Lolle es diu Flori. En Flori també és dibuixant de còmics i voldria acabar de dibuixar a Roma amb la Lolle el treball que té entre mans actualment. D'entrada, sona molt bé. Però després resulta que quan la Lolle demana un plat de porc agredolç al restaurant d'en Tuhan, en Flori -que és un vegetarià fanàtic- la tracta d'assassina. Fi de la comèdia, i prou de buscar! La Lolle abandona. Per altra banda, ha accedit a veure's una última vegada amb en Moshe abans que se'n vagi a viure als Estats Units amb la seva família. La Lolle està angoixada. Li farà un petó, a en Moshe? Aniran al llit? Tornarà a patir tant, després? Però llavors un petit accident l'ajuda. En Daniel, el fill de l'Sven, s'ha tancat en una de les habitacions de la casa. L'única possibilitat d'alliberar el noi és enfilar-se per una bastida que uns operaris justament han muntat fa poc en la casa. La Lolle s'hi enfila, passa una por esgarrifosa i de sobte pensa: "Vull viure! Vull tenir futur, i en Moshe representa el passat!" La situació de l'Sven també es resol. Anteriorment havia fet com si no sentís un comentari de la Christine sobre els nens: "Ja se sap que amb la canalla es perden moltes coses: la carrera, la independència, l'esveltesa del cos..." Però ara la Christine li diu clarament que no té gens de ganes de jugar amb en Daniel i que, a més, el nano li posa els nervis de punta. A ulls de l'Sven queda esborrada per sempre.
ed2k Xordi 1095 2008-05-05 00:45:08
Berlín, Berlín -1x15- Que difícil és ser lesbiana
Hi ha tios que no saben què vol dir la paraula "No!" Per exemple, l'Antonio, un amic d'adolescència de la Lolle que té un objectiu molt clar: Vol la Lolle. Com es pot mantenir a distància un jove espanyol arravatat d'amor? La Lolle troba una resposta a la pregunta: ella i la Rosalie faran veure que són parella durant dos dies. L'Antonio es queda amb un pam de nas, i es cura de seguida de la seva fogositat. El pla semblava senzill, però amaga una cara pèrfida. Per començar, després que la Rosalie li hagi fet un petó, la Lolle s'adona que un petó d'una noia pot arribar a ser molt excitant. A més, la Corinna ¿la noia que surt amb la Rosalie- veu com la Rosalie i la Lolle ballen juntes molt sensualment en una discoteca, i té un atac de gelosia. Per acabar, la Lolle no havia comptat que a la discoteca d'ambient on han anat a continuar la comèdia, un jove comença a perseguir l'Antonio de tal manera, que la cosa acaba a bufetades. La Lolle defensa l'Antonio, la Rosalie defensa la Lolle, i al final acaben rebent tots tres.
ed2k Xordi 1033 2008-05-05 00:46:12
Berlín, Berlín -1x16- Petons, petons, petons
La Lolle i la Rosalie s'entenen molt bé. Massa bé i tot, pensa la Lolle, que de mica en mica comença a pensar per què no podria tenir una relació amb la Rosalie. I la Corinna també pensa que la Lolle i la Rosalie s'entenen massa bé, i n'està molt gelosa. Per això li pregunta a la Rosalie: "Es pot considerar que tenim una relació?" La Rosalie respon amb un "No" que sona com un tret. Val a dir que no es deixa pressionar.

L'únic que no s'atabala per res és l'Antonio. Li prepara un sopar de primera a la Lolle, i continua confiant que ella finalment li dedicarà la seva atenció. Però la Lolle no té temps per ell. Al terrat li fa un petó a la Rosalie i queda absolutament confosa.
ed2k Xordi 1059 2008-05-05 00:47:10
Berlín, Berlín -1x17- La Lolle contra el Fati
Tothom troba que la Lolle és molt simpàtica, però amb la simpatia i prou no va gaire lluny. En canvi, una noia que competia amb ella per una feina de dibuixant en una editorial de còmics s'ha comportat com una poca-solta, li ha passat al davant, i ha obtingut el lloc de treball. En Fatman, un jove dissenyador gràfic, intenta fer-li la mateixa jugada quan sol·liciten feina en una agència de publicitat. Però la Lolle treu tota l'empenta, i gràcies a això li donen l'oportunitat de fer una prova.
ed2k Xordi Petiso 802 2011-12-29 00:28:04
Berlín, Berlín -1x18- No sóc una nena guai
La Lolle sap on trobarà la carpeta amb les il·lustracions: a l'oficina d'objectes perduts dels Transports Públics de Berlín. Quan en Fatman i la Lolle hi arriben, la troben tancada. No els queda altra solució que forçar l'entrada. En Fatman -un mal element- s'emporta la carpeta, però la policia l'enxampa. La Lolle es fa l'encantadora i convenç els policies perquè l'acompanyin a la presentació amb el cotxe patrulla.
ed2k Xordi Petiso 774 2011-12-29 00:28:12
Berlín, Berlín -1x19- Les millors amigues
La Taddi, la millor amiga de la Lolle durant els anys d'escola, ha vingut a visitar-la. A la Taddi l'han fet fora de l'escola perquè no aprovava de cap manera l'últim curs, i està molt deprimida. Les dues noies van a una cocteleria. La Taddi s'entrompa i finalment té prou valor per confessar que ja fa sis mesos que surt amb en Tom, l'exnòvio de la Lolle.
ed2k Xordi Petiso 672 2011-12-29 00:28:18
Berlín, Berlín -1x20- La Taddi i el senyor Psycho
Arriba un moment en què les coses passen de taca d'oli. Primer, la relació amb la Taddi -l'amiga de la infantesa de la Lolle- es refreda. Després, en Tom torna a voler-se lligar la Lolle encara que ja fa més de mig any que surt amb la Taddi.
ed2k Xordi Petiso 721 2011-12-29 00:28:24
Berlín, Berlín -1x21- Els cosinets
La Lolle dóna consells sentimentals a l'Sven pel que fa a la relació amb la seva ex-dona, la Silvia. L'Sven n'hi dóna a la Lolle perquè ha quedat amb l'Alex, el model de l'escola de dibuix. Al capdavall són cosí i cosina! Però en Hart deixa anar la veritat brutalment: "Entre cosí cosina no hi ha incest". És l'última mostra d'erudició que ha adquirit mirant la tele.
ed2k Xordi Petiso 875 2011-12-29 00:28:47
Berlín, Berlín -1x22- Situacions extremes
La Lolle, l'Sven, la Silvia i en Harald han quedat tancats a l'ascensor, i ningú sent els seus crits. De mica en mica, la Silvia i en Harald perden els nervis. L'únic que conserva la calma és l'Sven, que descobreix una obertura en el sostre. En Harald s'hi enfila, i surt de l'ascensor. La Silvia el segueix i... just en aquell moment, l'ascensor fa una sotragada i cau una mica més avall. La Lolle i l'Sven cauen un damunt de l'altre, i les dues cares queden a tocar. Estan espantats per la caiguda. S'acosten encara una mica més, i es fan un petó. "Arriben els bombers!" diu en Harald interrompent l'escena. Tot torna a la normalitat, i la Lolle i l'Sven miren d'oblidar el petó. Però curiosament, la Lolle s'adona que està gelosa quan veu que l'Sven i la Silvia queden per un altre dia. Ho ha d'evitar de totes totes: La Lolle corre cap a l'Sven i li demana que l'ajudi a programar el vídeo per fer una gravació. Al final els dos passen el vespre davant del televisor, fins que es tornen a fer un petó...
ed2k Xordi Petiso 764 2011-12-30 00:38:54
Berlín, Berlín -1x23- Martha
Fredor. La Lolle i l'Sven es tracten amb molta distància d'ençà que han dormit junts. A sobre, ara l'Sven vol anar a una trobada d'antics alumnes i la Silvia també hi està convidada. En Hart té una idea boníssima: "li demana a la Lolle que acompanyi l'Sven a la reunió per fer posar gelosa la Silvia. Comentari de l'Sven: "Hart, ets un perfecte idiota". Max Bittner, un dels avis que viu a la residència on la Lolle treballa des de fa un parell de dies, s'escapa. Mala cosa perquè s'ha descuidat a la residència unes pastilles pel cor que necessita sens falta. La Lolle surt a buscar-lo però, com que en Max no vol tornar a la llar d'avis, decideix portar-lo al pis. Un cop al pis descobreix la raó de la fugida de l'avi: en Max ha sabut que té problemes molt greus al cor, i que no li queda més d'un any de vida. Abans de morir vol veure la Martha, l'amor de la seva vida. La Lolle l'ha d'ajudar a trobar la Martha, i junts comencen a buscar-la per tot Berlín.
ed2k Xordi Petiso 661 2011-12-30 00:39:31
Berlín, Berlín -1x24- Sorpreses
La Lolle ha descobert una làpida on diu "Martha Damrosch". Nom de soltera: Beckstein. Per sort, en Max no ha vist la làpida. La Lolle només gosa dir-li la veritat a en Max després d'un moment en què ballen junts. La Martha és morta. "Vull veure la seva tomba ara mateix", diu en Max, tot i que ja és de nit. Van cap al cementiri, però allà un guardià els descobreix, i explica a la Lolle que la Martha en realitat no és morta. La Lolle corre a donar la notícia a en Max i descobreix que ha tingut un atac de cor. Els metges, però, el podran salvar. Quan en Max sap que la Martha és viva, la vol conèixer. Però llavors, comença a tenir por... L'Sven ha canviat d'opinió. Ha decidit que no anirà a la reunió d'antics alumnes i que no vol recuperar la Silvia perquè vol la Lolle. Però per desgràcia li fa un petó a la seva ex just en el moment en què la Lolle apareix, decidida a confessar-li el seu amor.
ed2k Xordi Petiso 703 2011-12-30 00:40:13
Berlín, Berlín -1x25- Un milió
Un trasbals de bon matí: ja és el quart dia que la regla de la Lolle es retarda. A la capsa de pastilles anticonceptives n'hi ha quedat una que no hi hauria de ser. Com és possible? La Lolle es fa una prova d'embaràs, i mentre n'espera el resultat, arriben visites molt desagradables al pis. Mentrestant, la Rosalie ja n'està tipa que l'Sven i la Lolle es passin el dia fent morros. A més, fer de taxista no li agrada gens. Només li queda una sortida: se'n va a Nova York. Llavors pugen al seu taxi dos mafiosos russos, en Bebetov i en Krustxev. Els dos parlen obertament de la fortuna que porten en una maleta perquè no sospiten que la Rosalie entén el rus. La Rosalie es decideix a accelerar de sobte just en el moment en què els mafiosos baixen del cotxe, i es queda la maleta. "Un milió d'euros: el bitllet cap a Nova York!" La Rosalie comença immediatament a fer la ronda per acomiadar-se de tothom. Primer va a veure la seva mare. De fet, no té ni idea que els dos mafiosos russos ja són al pis dels tres amics i tenen l'Sven i la Lolle en el seu poder.
ed2k Xordi Petiso 725 2011-12-31 03:25:40
Berlín, Berlín -1x26- Positiu és negatiu
La Lolle i l'Sven són en poder dels mafiosos russos. La Rosalie ofereix a la parella de gàngsters que els tornarà els diners al cap de mitja hora davant de la porta de Brandenburg. En Bebetov i en Krustxev tanquen la Lolle i l'Sven al maleter del cotxe, i la Rosalie i en Hart esperen el moment de deixar els dos musculosos goril·les fora de combat amb unes ampolles de cervesa. Però justament llavors apareix en Tuhan, el salvador, que hipnotitza els dos russos amb els seus mètodes i els deixa asseguts a terra. Aquest cop, però, no els deixa fora de combat amb filosofies orientals sinó amb un parell de puntades molt ben dirigides. Els amics d'en Tuhan fins i tot temen que els dos mafiosos no se n'hagin anat a l'altre barri. Un milió d'euros, i cap a Nova York! La Lolle, l'Sven i en Hart acompanyen la Rosalie a l'aeroport. "Però jo vull saber si seré o no tieta del fill de la Lolle!", pensa la Rosalie. Tot plegat, se'n torna al pis i val a dir que hi feia falta perquè la Lolle i l'Sven fa una bona estona que no s'atreveixen a mirar el resultat de la prova de l'embaràs. Una mirada, i la Rosalie anuncia: "No estàs embarassada!" La Lolle i l'Sven s'han tret un pes de sobre, i es fan un petó. Però llavors arriba en Daniel, el fill de l'Sven, i, contentíssim, els dóna una notícia: "Papa, la mama vol tornar a viure amb tu!"
ed2k Xordi Petiso 766 2011-12-31 03:26:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.