Sèries

XIII - 1a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV x264 720p
Codec audio:
MP3 català-anglès-audiodescripció per a persones cegues
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
XIII -1x01- Pilot (HD)
Having been unjustly locked down in a brutal rendition camp for two years by NSA Director Amos, XIII is sprung in a daring escape by mysterious allies. These allies turn out to be former President Sheridan and psychotic freelance killer Irina Svetlanova. When Sheridan promises that if XIII retrieves the contents of a safe deposit box only he can access, Sheridan will give him information about his past life. XIII takes the deal. Opening the box, XIII finds a mysterious watch that contains a computer chip. Suddenly, killers from all camps converge on XIII to acquire the watch and it’s all he can do to keep himself and Sam?his friend from the photo shop?alive. In the end, XIII takes the ultimate risk and makes an incursion into the White House itself in an attempt to force President Carrington to play by XIII’s rules.
ed2k Petiso 766 2013-07-18 23:19:36
XIII -1x02- Green falls (HD)
En XIII i la Sam segueixen una pista d'en Sheridan a Green Falls, el petit poble on, suposadament, en XIII es va criar. Quan en XIII comença a fer preguntes sobre ell i el seu pare, que era un reporter local, afloren vells secrets i la violència del món actual. Al final, en XIII s'assabenta del seu nom d'infància, però també es veu forçat a resoldre l'assassinat del seu pare, a qui mai va arribar a conèixer, a més d'un pla corporatiu per camuflar la mort de centenars de treballadors. En XIII també descobreix que el van forçar a entrar en un programa d'entrenament de la CIA quan estudiava a la universitat. Com més respostes va obtenint, més misteriós sembla el seu passat.
ed2k Petiso 585 2013-07-18 23:19:44
XIII -1x03- Tancat (HD)
Seguint una altra pista d'en Sheridan, en XIII es tanca en una brutal presó veneçolana a la recerca d'un reclús que podria haver treballat amb ell quan era membre de la CIA. El problema és arribar a aquest reclús, en Sánchez, una poderosa personalitat que va incitar els presoners a lluitar pels seus drets. I és que ha estat declarat dement i està tancat en una zona de màxima seguretat. En XIII ha de defensar-se dels atacs tant dels presoners com dels guàrdies de seguretat, quan intenta entrar d'amagat al pavelló mèdic de seguretat per aconseguir la informació que necessita. Quan el cap corrupte de la CIA, en Giordino, s'hi veu involucrat, força en XIII a fer una missió perillosa paral·lela a la presó. Sembla que, tot i aconseguir la informació que necessita, podria acabar la resta de la vida darrere els barrots de la brutal institució.
ed2k Petiso 600 2013-07-18 23:19:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.