Sèries

La bèstia - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid a 704x396 a 1030-1200 kbits/s
Codec audio:
Mp3 128kbits/s Cbr Estèreo / Mp3 96kbits/s Cbr Mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La bèstia -1x01- Pilot
Malgrat que el seu estil senzillament és poc ortodox, Charles Barker és considerat per molts, fins i tot pel seu company novell Ellis Dove, el millor professor que pot oferir el Departament. Des del principi de la seva relació, Barker pressiona Ellis perquè s'endinsi més en el seu personatge confidencial, malgrat els riscos. Després de posar el seu nou company en una sèrie d'exercicis d'entrenament difícils i perillosos, Barker revela la seva nova feina: impedir que el traficant d'armes Michel Cooley vengui llançamíssils terra-aire a l'espia terrorista Abu Abir. Seguint el consell d'un informant, Ellis és enviat a veure un addicte a la metadona perillosament inestable que té les cartes de llançamíssils que ell i Barker han d'aconseguir per establir la seva credibilitat com a jugadors en el presumpte tracte d'armes. Per aproximar-se a Cooley, Barker és obligat a oferir a un dels seus contactes una demostració de com són de seriosos fent servir una de les cartes per llançar un míssil a un SUV proper. Aleshores, després de deixar l'Ellis amb el llançador, Barker se'n va a trobar-se amb els compradors a soles. Després d'establir contacte amb Cooley i Abir, Baker ho arrisca tot en un esforç a tot o res perquè l'Ellis condueixi els delinqüents a una emboscada de l'FBI. Tanmateix, després que Parker el feliciti per unir-se a la seva tapadora per aturar la transacció d'armes mortals, Ellis descobreix que no tot el que està relacionat amb l'operació policial és el que sembla quan al metro se li acosta Stellan Maguire, un agent d'Afers Interns de l'FBI que diu que Barker és, en realitat, el que és investigat pel Departament. Però quan Maguire li demana la seva cooperació, Ellis refusa fer qualsevol cosa que posi en perill el seu company.
ed2k r5004 638 2012-06-08 15:04:08
La bèstia -1x02- Dues opcions
En assabentar-se d'un cas de tràfic de drogues important a punt de caure a Chicago, Barker pressiona el pres Albert Saldano perquè li doni alguna pista sobre el comprador. Informat que ha de buscar Jimmy Casserly, aleshores Barker s'emporta Ellis a veure una informant que els diu que Casserly ha estat arrestat pel Departament de Policia de Chicago. Però quan la informant i el seu xulo apareixen morts, i Barker no pot trobar res que indiqui que Casserly està detingut, s'adona que el cas és més complicat del que es pensava. Mentrestant, tot i que Ellis ha refusat per ara cooperar amb Afers Interns, decideix investigar sobre el disc dur desaparegut que els investigadors de l'FBI sospiten que ha robat Barker d'una sala de proves del Departament de Policia. Però quan mira la cinta de vigilància de la sala, Ellis es preocupa en descobrir que les seqüències del presumpte robatori han estat esborrades. Amb Saldano que es nega a cooperar més, Barker i Ellis es proposen trobar la Lucy, una "stripper" que treballava amb el seu informant assassinat, amb l'esperança que ella els pugui confirmar els rumors de l'arrest de Casserly. Però després que la Lucy sospiti que són policies i es negui a cooperar, els dos agents localitzen el seu pare, Michael Platko, que aquell mateix dia es retira del Departament de Policia de Chicago. Tot i que primer Platko nega saber res de Casserly, o fins i tot que tingui una filla, finalment admet que vol veure el traficant mort per haver fet que la Lucy es tornés addicta. Després de seguir Plakto fins a una trobada on se li ofereix l'oportunitat de buscar la seva revenja, Barker i Ellis es fan passar per traficants rivals i intervenen per evitar que matin Casserly a canvi d'una part del tracte de drogues. Quan els agents entreguen Casserly en una trobada amb els seus contactes de drogues, es queden parats quan Platko apareix primer i el mata a trets. Amb un Platko resignat a acceptar les conseqüències de la seva revenja mortal sobre Casserly, Barker i Ellis es veuen obligats a pensar ràpidament per mantenir les seves informants -i el tràfic de drogues- en vida. Però després que l'equip estratègic de l'FBI faci una batuda per fer un arrest, Ellis se sorprèn quan Barker deslliga Platko i diu als investigadors que Casserly va morir en el tiroteig d'un tracte que havia acabat malament. Finalment, quan Ellis localitza el disc dur desaparegut al pis del seu company, Barker al·lega que el va agafar per protegir la identitat d'un informant.
ed2k Petiso 620 2012-06-25 18:32:32
La bèstia -1x03- Nadia
Després del suïcidi d'una esclava sexual que s'havia escapat i que estava a punt de ser interrogada per la policia, Barker i Ellis s'immergeixen en una operació secreta que apunta Roman Petrescu, el cap d'una xarxa de prostitució lucrativa i educat a la Harvard, que és fill del cònsol general de Romania. Mentre Barker treballa en el personatge que utilitzarà per infiltrar-se a l'operació, Ellis es proposa guanyar-se la simpatia de Salva Dobra, la persona que Roman té contractada per supervisar el seu negoci il·lícit. I mentre fa de client en un dels prostíbuls de Roman per intentar trobar una dona que ajudi amb la investigació, Ellis es continua resistint a cooperar amb la investigació sobre el seu company. Amb les objeccions de Barker, Ellis maquina una incursió al prostíbul que fa que una prostituta de nom Nadia vagi a la recerca del seu ajut. Mentre Barker i Ellis escolten, ella explica no només com Roman transporta dones als Estats Units per ser esclaves sexuals, sinó també els detalls de la seva implicació en la venda de nadons romanesos -fins i tot el seu- a parelles americanes amb adopcions al mercat negre. Amb Ellis que s'ofereix a reunir la Nadia amb el seu fill a canvi de la seva cooperació, Barker s'acosta a Salva amb una oferta de pagament al comptat per invertir en el negoci. Però quan Salva capta un error petit, però crucial en la seva encoberta, Barker es veu forçat a matar-lo. Mentre Ellis continua l'interrogatori a la Nadia, Barker encara no pot convèncer Roman perquè siguin socis, ni tan sols després de revelar que Salva és mort. Per deixar clar que no desapareixerà, Barker segresta el proper carregament de dones que arriben en avió des de Romania. Amb les dones com a moneda de canvi, finalment aconsegueix que Roman decideixi arribar a un tracte, inconscient que el gàngster li està parant una trampa per matar-lo. Tanmateix, abans que Roman pugui deixar anar els seus homes, és atrapat en una emboscada i portat cara a cara amb una Nadia enfadada. Finalment, tot i que ha tingut l'oportunitat de recuperar el seu fill jovenet, la Nadia s'adona que el futur del nen és amb els seus nous pares i no amb ella. D'altra banda, malgrat que els agents de l'FBI no compleixen el tracte de no aplicar immunitat diplomàtica a Roman perquè pugui ser processat, Barker i Ellis troben consol en la notícia que va ser assassinat després de tornar al seu país.
ed2k Petiso 639 2012-06-25 18:33:23
La bèstia -1x04- infecció
A punt ja de l'arribada inesperada del seu germà petit exconvicte, Will, Ellis s'uneix a Barker per trobar-se amb Ed Marcus, un agent retirat que ara treballa com a cap de seguretat d'una empresa de joieria exclusiva. En informar-los del robatori de milions de dòlars en joies a càrrec de la vicepresidenta de l'empresa, Susan Redman, Marcus manifesta que diu que va ser forçada a fer-ho per salvar la vida del seu fill de 8 anys, Matt. Pressionada perquè reveli més detalls, Susan explica que una persona anònima va trucar i va dir que havia infectat Matt d'una malaltia mortal i que només revelaria el seu focus a canvi de les joies. Sense temps per perdre, Barker convenç Marcus perquè cooperi. Aleshores, després de perdre la meitat del rescat contra els extorsionadors, encara insisteix a fer servir la resta com una influència per resoldre el cas. No obstant això, a mesura que l'estat de Matt empitjora, el cap de Marcus, J.J. Posner, li ordena que detingui la Susan, mentre que Ellis intenta que la Dra. Janice Lewellyn, del Centre de Control de Malalties, identifiqui el virus mortal. Després que Janice descobreixi una connexió entre els símptomes del nen i els d'un home infectat en una trama d'extorsió semblant, ella i Ellis es proposen robar una mostra del virus per analitzar-lo. Mentrestant, mentre Barker i Susan escorcollen cintes de vídeo d'un partit de la lliga de beisbol infantil amb l'esperança d'identificar-hi l'agressor de Matt, una trucada de l'extorsionador obliga Barker a actuar com el pare del nen malalt que viu separat. Quan Janice s'adona que ella i Ellis s'hauran d'infiltrar en més laboratoris abans que pugui precisar el virus, Marcus truca per dir que l'han despatxat i que Posner vol que la Susan sigui detinguda. Però malgrat que Posner és persuadit perquè els doni més temps per enxampar els lladres, la Susan es queda desprotegida i li roben les joies restants. Mentre Parker es proposa fer servir l'última peça de joia com a esquer, Ellis i Janice identifiquen el tècnic de laboratori Jason Feidler com a sospitós del robatori del virus que va infectar Matt. En una cinta de vigilància de la joieria, Barker reconeix un home que va mostrar interès en les gemmes robades com a algú que va veure a les cintes del partit de beisbol. Sense temps per obtenir cap ordre judicial, Barker i Ellis se'n van cap al pis de Feidler on, després d'amenaçar-lo d'infectar-lo amb el mateix virus que va utilitzar amb Matt, l'obliguen a confessar, a identificar la soca mortal i a tornar les joies i el seu company. Finalment, salven la vida a Matt, tot i que mor un company infectat accidentalment i Ellis torna a casa i descobreix que Will ha buidat el seu pis.
ed2k Petiso 668 2012-06-27 00:19:54
La bèstia -1x05- Armes de pau
Després d'un desastre en el qual han mort cinc agents intentant-la protegir, la física nuclear May Nan Nhung passa a les mans de Barker i Ellis. Com que té informació confidencial que demostra que el seu govern és molt lluny de construir una arma nuclear, els dos agents s'encarreguen, amb seguretat, de dur-la a un judici governamental confidencial on intenta explicar la veritat. Però abans que May pugui testificar, Ellis aconsegueix que el seu amic Todd Jaracki recuperi informació crítica que conté el portàtil de la científica, que estava força danyat. En adonar-se que els estan seguint, Barker envia Ellis amb la May, i ell crea mentre una diversió que el fa anar a parar a qui ha estat contractat per seguir-los la pista. En una botiga de pneumàtics esgavellada on una banda de goril·les contractats està planejant raptar la May, Barker refusa una oferta lucrativa de lliurar-la abans de trobar-se amb Ellis, que ha estat seguit per Ray i un grup d'agents també destinats a detenir la física. Però abans que puguin, Barker apareix a temps per salvar Ellis i protegir la May. Mentrestant, just quan Todd truca per revelar què ha trobat al disc dur de l'ordinador, rep l'impacte d'un cotxe i és hospitalitzat. Quan l'Ellis rep la notícia sobre l'estat greu del seu amic, Barker es dirigeix a l'agent que, amb la seva conducta imprudent, ha causat la mort dels que havien estat assignats per protegir la May. Conscient que Ellis no vol que el seu company sàpiga res del fet que Ray contacti amb ell, la May li ofereix silenci a canvi que ella pugui veure el seu marit abans que testifiqui. Malgrat els seus dubtes, Ellis accepta i fa que Barker també s'hi adhereixi. No obstant això, quan s'origina un tiroteig mortal al lloc de la reunió, els agents veuen clar que és el marit de la May qui l'ha traït. Finalment, malgrat els seus esforços, Ellis i Barker queden sorpresos quan un grup d'agents del Departament d'Estat deté la May per evitar que testifiqui. Tanmateix, en rebre un arxiu de l'ordinador de Todd, Barker i Ellis s'asseguren que la informació arribi al judici confidencial de totes maneres.
ed2k r5004 632 2012-06-08 15:05:27
La bèstia -1x06- Impetuós
Després d'una operació de vigilància en la qual han evitat que els matés una bomba pels pèls, Ellis i Barker coincideixen que la bomba camuflada tenia totes les característiques típiques de l'obra de Frank Oland, un agent de qui no se sap res des que va anar de secret a Emerson Security, una empresa sospitosa d'una trama de contractació d'assassins d'un delicte contra la hisenda pública. Informat per Ray sobre l'existència d'agents de l'FBI corruptes que s'ofereixen per fer feines il·legals, Ellis es pregunta si el seu company podria estar implicat en aquesta conspiració mentre ell i Barker es preparen per trobar Oland i destapar el comandament de la mort d'Emerson. Mentre Ellis fa d'un extinent del cos dels marines anomenat Quentin Gantry i demana feina a Emerson, Barker segueix la pista a June Werner, una antiga agent amb qui tant ell com Oland van tenir un afer i que ara diu que no té ni idea del seu parador. Després de ser informat per Oland, Ellis és reclutat per haver enregistrat clandestinament una conversa amb Harry Doyle, un client d'Emerson que vol que el seu company corrupte i a qui li encanta flirtejar, Grant Farley, sigui assassinat. Assabentat que l'empresa guarda les gravacions d'altres clients que els han contractat per matar, Ellis es proposa trobar-les. Mentre va descobrint arxius que poden relacionar Barker amb les operacions clandestines d'Emerson, s'enfronta amb el seu nou cap, Van Hunt, que l'acusa de ser un espia corporatiu, fins que Oland intervé per respondre per ell. D'altra banda, June admet a Barker que Oland va engendrar la seva filla petita i que li paga per ajudar a mantenir-la. Afirma que va encasellar Ellis com un agent de l'FBI poc després que fos contractat i Oland insisteix en el fet que Ellis encara treballa en el cas i vol que l'ajudi a derrocar Emerson. Deixant de banda els seus dubtes, Barker està d'acord a mantenir Ellis encobert. Quan es troba amb Farley, Ellis descobreix que ha estat enganyat per Oland i Van Hunt perquè assumeixi la culpa de l'assassinat i mori en el tiroteig. Però abans que el matin, Ellis se salva gràcies a Barker, que apunyala Oland mentre un equip d'agents arresta Van Hunt. Finalment, mentre el cos d'Oland desapareix misteriosament abans que pugui ser recuperat per la policia, Ellis es pregunta si Barker és un agent corrupte. I encara inconscient que el seu company està sent pressionat perquè participi en una investigació sobre la seva activitat, Barker convenç June perquè agafi la seva filla i se'n vagi abans que es vegi esquitxada pels delictes d'Oland.
ed2k Petiso 583 2012-06-27 21:22:23
La bèstia -1x07- Capone
Amb la desaparició d'un oficial del Departament de Policia de Chicago, Christian Owens, Ellis actua de manera secreta per treballar al costat del company del policia desaparegut, Delaney, mentre que Barker és enviat a la garjola de nou per fer de membre d'una banda coneguda com Apache. Després de ser ajudat per un tinent de la banda anomenat Vibora, Barker se'n va a trobar el seu líder, Navarro, i el seu sequaç, Capone. La seva tasca: aconseguir un opiata molt buscat per Navarro. Amb l'esperança de connectar la desaparició d'Owen amb la colla de Navarro, Conrad comenta a Barker els intents del policia desaparegut de contactar amb Delaney abans que se'n perdés la pista. Quan arriba la veu que s'ha trobat el cos desmembrat d'Owen, un aparell auditiu que li havien col·locat a Delaney l'enregistra quan un policia anomenat Mulaskey l'adverteix que no digui res sobre l'estesa corrupció policial que ha causat la mort del seu company. Mentre treballa per guanyar-se la confiança de Capone, Barker s'adona que aquest en realitat és Fred Lopez, un agent del DEA (departament per a la lluita contra la droga) que ha estat treballant encobert dins de la banda durant quatre anys. Convencent Conrad perquè el mantingui en el cas, Barker s'assabenta de la implicació de Mulaskey amb la banda. Per fer avançar la investigació, Ellis fa caure Delaney en una trampa en la qual apareix per salvar-lo d'un atac que Barker ha tramat amb Capone. Com a resultat de l'acte aparentment heroic d'Ellis, Delaney confessa que està confabulat amb Mulaskey i els altres policies en la nòmina de Navarro. Mentrestant, quan Capone comença a sospitar, Barker revela que ell també és un agent secret. I quan Capone demana que es conclogui el cas a la seva manera, Barker hi està d'acord. Per assegurar-se que ningú de les forces policials o de la banda s'escapi del procés judicial, Barker suggereix visitar el ferroveller on sospita que Navarro va matar Owen. Tanmateix, després que Barker trobi proves que impliquen la banda, la reacció de Capone deixa clar que l'assassí va ser ell. I mentre Capone també admet l'assassinat de Mulaskey perquè aquest callés, Barker s'adona que ell no té cap intenció de concloure el cas. Però abans que Capone pugui provocar Barker perquè el mati per acabar amb tot plegat, Ellis arriba per derrotar el policia corrupte.
ed2k Petiso 581 2012-06-28 17:17:31
La bèstia -1x08- Compassió
Després dels brutals assassinats de dos militars veterans sense sostre, Barker i Ellis se'n van cap als durs barris marginals de Chicago. Sota la sospita que les víctimes van anar a buscar tractament a un hospital de l'Administració de Veterans local, Ellis va a veure el Dr. Eli Blake, el cap d'administració del Departament Psiquiàtric i un especialista en trastorn per estrès posttraumàtic. Tot i això, malgrat que vol ajudar, el Dr. Blake només pot confirmar que els dos veterans morts eren pacients, fet que fa que Ellis hagi de mirar cap a una altra banda per trobar els dossiers militars confidencials de les víctimes. No obstant això, després de descobrir un possible sospitós en una foto de vigilància del departament de la policia, els agents tornen als barris marginals, on coneixen un altre veterà sense sostre que s'ofereix a col·laborar-hi. Després d'un tercer assassinat, aquesta vegada de Philip Nichols, un exoficial de l'exèrcit que no era cap sense sostre, Barker es troba amb l'oficial comandant de la víctima a l'Iraq. Mentrestant, Ellis, després d'esquivar un altre intent perquè cooperi amb la investigació sobre Barker del departament, es posa un uniforme de l'exèrcit per obtenir accés a les carpetes confidencials de les víctimes. Fingint que és un veterà sense sostre en un centre d'acollida on Nichols va fer de voluntari, arriba Barker en un altercat amb un altre veterà anomenat Trevor Heath. I quan Ellis descobreix que les víctimes d'assassinat també tenien diagnòstic de suïcides, els agents miren com Heath se suïcida. Així, mentre el cas fa que Ellis s'enfronti als seus records dolorosos de la guerra, la decisió de Barker d'alertar la premsa sobre els assassinats fa que tingui problemes amb el seu cap. De nou als barris marginals, Barker s'adona que més que viure a la seva casa impecable dels afores, Nichols tenia una habitació en una pensió de mala mort. Després que un reporter dels de cada dia conegut els aconsella que se'n vagin cap a una altra sèrie de morts en la qual hi ha implicats veterans sense sostre, Barker i Ellis connecten els dos grups d'assassinats amb el Dr. Blake. Finalment, tot actuant com un veterà de l'exèrcit obsessionat pel record d'haver mort un noi jove a l'Afganistan, Barker aconsegueix que Blake confessi l'assassinat dels homes amb danys emocionals en comptes d'alliberar-los dels seus dimonis.
ed2k Petiso 614 2012-06-30 00:58:17
La bèstia -1x09- Transmigració
Mentre segueixen una informació de l'agregat cultural Tre Lee Kuo, Barker i Ellis obren una investigació sobre el professor Warren Shelby, un matemàtic brillant que és sospitós de passar informació secreta sobre la tecnologia dels míssils a la Xina. Tot simulant que és un futur estudiant llicenciat, Ellis s'esforça per guanyar-se la confiança de Shelby. Mentre Ellis descobreix els afers extramatrimonials del professor amb algunes de les seves estudiants, fins i tot una que es va suïcidar, Barker posa algunes dades falses a Shelby per veure on apareix. Tanmateix, de seguida que apareix la informació infiltrada en una base de dades xinesa sorgeixen dubtes sobre la vigilància d'Ellis del sospitós. Així doncs, després que Barker col·loqui un telèfon mòbil a la paperera que involucra el professor amb la xarxa d'espionatge i posi en dubte el treball d'Ellis, la detenció de Shelby el porta a confessar. Mentre Ellis mira de netejar el seu propi nom, encara augmenta més la sospita al departament després que ell mateix trobi Kuo assassinat. No obstant això, mentre Ray mira d'exonerar Ellis, sospita que Barker està relacionat amb la xarxa d'espionatge. Quan la seva entrevista amb el matemàtic empresonat aixeca dubtes sobre la culpabilitat de Shelby, Barker sospita que aquest podria estar protegint algú. Malgrat les pressions de l'agent Jonah Michaels per deixar-ho estar, Barker reobre la investigació i, després de pressionar la dona de Shelby perquè donés detalls sobre els seus afers extramatrimonials, posa l'estudiant Jennifer Ling com a còmplice probable. I després que Ling admeti haver robat informació de Shelby per enviar-la als seus tractants taiwanesos -no xinesos-, Ellis queda abatut en descobrir que el seu company va posar el telèfon mòbil fals que l'ha fet quedar malament, encara que fes que Shelby confessés. Després d'eliminar un espia xinès que ataca la Jennifer, Ellis decideix intentar protegir la jove i demana ajuda a Ray. Mentre Ray accepta ajudar a desfer-se del cos de l'espia mort, Ellis convenç Jennifer perquè substitueixi el difunt Tre Lee Kuo allà on ho va deixar, tot fent de doble agent i treballant per deixar al descobert les xarxes d'espionatge entrellaçades que estan intentant robar dades confidencials sobre els míssils. I mentre Michaels s'alegra que Barker fes el correcte en exonerar Shelby, Ray es nega a deixar la seva pròpia investigació sobre Barker.
ed2k r5004 616 2012-06-10 09:38:37
La bèstia -1x10- Decantament
Per ajudar a derrotar Ezekiel, un assassí de categoria mundial buscat pel departament, Conrad apunta Peter Carrick, un blanquejador de diners britànic amb una afició a les grans timbes de pòquer que pot ser justament l'esquer adequat per capturar l'assassí. A canvi d'immunitat, Carrick accepta fer una timba multimilionària on tothom suposa que també jugarà Ezekiel. Tot i que Carrick no vol que hi hagi cap efectiu de la policia present, Conrad envia Barker i Ellis encoberts a un magatzem abandonat de Chicago on es jugarà la partida perquè ocupin els seus llocs a la taula al costat del rus Andre Patxenkov, una reina del carrer local, un líder de culte religiós espanyol i Billy Fischer, un americà que sempre és al voltant de les grans partides de pòquer. Quan els organitzadors s'assabenten que Fischer és un estafador, és colpejat i tancat en una habitació posterior mentre els altres continuen el joc. Quan la xicota de Carrick, Marla, es mostra preocupada per Fischer, Barker ho utilitza com una oportunitat per interrogar l'home ferit sobre els altres. I quan Fischer demana un inhalador del seu maletí, Barker descobreix una altra bossa amb una insígnia que recorda d'un somni recurrent sobre un assassinat matusser anys enrere a Macedònia. Amb la sospita que Patxenkov és en realitat Ezekiel, Barker ordena a Ellis que perdi la propera mà i poder tornar als carrers per veure què poden descobrir sobre ell. Després d'evitar pels pèls un atac dels guardaespatlles russos, Ellis descobreix, tanmateix, que Patxenkov és realment un agent secret que investiga la màfia russa. Amb la missió de fer saber a Barker que Patxenkov no és el seu home, Ellis fa que Todd entri a l'ordinador de l'organitzador perquè enviï un missatge codificat a Barker. Mentre la partida es redueix a dos jugadors pel premi de vint milions de dòlars, Barker veu com Marla porta la bossa amb la insígnia a Carrick i descobreix que en realitat és ell la persona que busquen. Quan revela els seus contactes de l'FBI, Barker proposa una aposta col·lateral que o bé alliberarà o bé enxamparà Carrick. Quan Carrick agafa una pistola i fa fora l'equip de seguretat de la partida, surt corrent i Ellis l'atura. Però de seguida que Barker els atrapa l'amenaça de matar Ellis per detenir Carrick. Finalment, després de fer tornar Carrick al bar, Barker explica com Carrick va ser responsable de l'assassinat de l'ambaixador americà i la seva filla de 5 anys a Macedònia quinze anys enrere -i aleshores el mata, però només després d'obtenir la seva declaració jurada enregistrada sobre els agents corruptes responsables del cop, amb el nom en clau de Guant Vermell.
ed2k r5004 679 2012-06-15 20:58:25
La bèstia -1x11- El vigilant del meu germà
Per acabar amb una sèrie d'assassinats atribuïts a la família criminal Doherty -i venjar-se de l'horrorosa mort de l'antic company de Conrad- Barker se les empesca per situar Ellis dins de l'empresa criminal dels Doherty. Tot simulant intel·ligentment l'assassinat d'un tinent mafiós rival, Ellis es guanya la confiança de Tommy Doherty Jr., el germà gran impulsiu del cap de família actual, Jackie. Mentrestant, Conrad i Barker segueixen una pista sobre el Guant Vermell que han extret d'Ezekiel, sense que Ellis s'assabenti dels seus plans. En descobrir que Tommy no està content amb la intenció de Jackie de transformar la família criminal en un negoci legal, Ellis se'n va a fer petar l'esquerda. Després de pressionar un dels sospitosos del Guant Vermell, Barker s'assabenta que el comptable Mike Smith està aconsellant Jackie sobre noves empreses comercials. En enxampar Mike en una situació compromesa amb una prostituta, Barker li fa xantatge sobre el fet de convèncer Jackie d'invertir una fortuna en un valuós arrendament de petroli. Tan bon punt Jackie transfereix els fons a Barker, Mike es veu obligat a informar el seu cap que els han estafat amb el pagament d'un arrendament que no ha existit mai. Després de guanyar-se la confiança de Tommy Jr. en fer com si l'hagués salvat de ser abatut a trets, Ellis comença a sospitar que Tommy Sr., el patriarca de la família que tothom creu que va ser eliminat en un cop al món del crim anys enrere, en realitat és viu. Mentre Jackie està disposat a perdonar, Tommy està decidit a veure que Mike pagui pel seu error. Però després que Ellis salvi la vida de Mike i eviti per poc que quedi al descobert, incita Tommy Jr. a un enfrontament en el qual mata Jackie. I quan Tommy Sr. reapareix de sobte, mata el seu fill restant, només perquè aleshores Barker el detingui. Finalment, amb la família Doherty anihilada d'una vegada per totes, Conrad prepara un altre acte de venjança en col·locar una bomba que mata un dels sospitosos de l'assassinat de l'ambaixador.
ed2k r5004 613 2012-06-23 11:42:31
La bèstia -1x12- Falsificacions
Barker intenta entrar en una xarxa de falsificació nord-coreana però Ellis des del seu lloc de vigilància sospita que Barker podria estar relacionat amb una trama per robar divises falses i es pregunta si aquesta és una altra feina maquinada pels agents corruptes darrere del Guant Vermell.
ed2k r5004 610 2012-06-29 20:59:27
La bèstia -1x13- Sense retorn
Barker mira de trobar el líder del Guant Vermell, el nom en clau del qual és Viper. Amb l'ajuda de Ray, Barker atrau Jonah Michaels, un agent a L'Equip, a caure en una trampa. Michaels afirma que no sap res sobre la identitat de Viper, però revela que la filla de Morton, Grace, en realitat no va morir, sinó que la van treure del país clandestinament i se'n va encarregar una agent. D'altra banda, quan Michaels proposa intercanviar la Grace per totes les proves contra L'Equip, Barker accepta.
ed2k r5004 640 2012-07-06 14:57:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.