Sèries

Zoo

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Família, Romàntic
Descripció:
Tot i que el títol pugui dur a confusió, "Zoo" no és un documental, sinó la nova sèrie, amb argument de Josep Maria Benet i Jornet, que TV3 emetrà els dilluns i dimarts a la nit, en la mateixa franja horària que "Ventdelplà". Una ficció apassionada i apassionant, els protagonistes de la qual treballen en un àmbit peculiar, el zoològic.

Aquest espai, serà el lloc on es mouran els nostres personatges, i els animals també hi jugaran el seu paper però no en seran, en cap cas, els protagonistes. Persones d'edats diverses que s'estimen, odien, s'equivoquen, l'encerten... Persones de carn i ossos que treballen en un lloc fascinant, però a les quals també retrobarem dins de les seves cases o a l'exterior dels carrers.

La protagonista de la sèrie és la Diana (Mònica López), una dona de 35 anys, biòloga del zoo. Fa anys que treballa amb els animals del parc i està directament involucrada en el programa de conservació d'una espècie en concret: el llop ibèric. Ara, la Diana vol ser mare i té por de fer tard si no s'afanya, però aquest tema portarà algunes desavinences amb en Max (Santi Ricart), el seu company, amb qui no sempre serà fàcil arribar a acords... Aquesta dona és el centre dels conflictes bàsics de la sèrie. Intrigues i passions, com en les històries de tota la vida, això és el que hi ha a "Zoo".

La sèrie, dirigida per Jesús Segura, compta amb la presència d'actors com Mònica López, Santi Ricart, Pere Arquillué, Pep Munné, Lluís Soler, Lluïsa Mallol, Núria Hosta, Lluís Villanueva o Miquel Sitjar.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Temporada 1 Completa!! 2008 2008-01-21 15:50:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.