Sèries

Sense embuts

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental, Entrevista
Descripció:
Una malaltia greu com el càncer, una discapacitat física o psíquica, la pobresa, la privació de llibertat, la vellesa o l'adolescència. I també situacions que, d'una manera o d'una altra, ens marquen i ens fan ser com som: el fet d'haver estat adoptat en la infància, tenir una bessona o un bessó idèntic, haver nascut amb altíssimes capacitats intel·lectuals o pertànyer a una opció sexual minoritària.

A cada episodi, vuit persones ens expliquen sense embuts com viuen aquesta situació especial i com intenten sortir-se'n. Ens parlen dels seus dubtes i de les seves pors, de les coses que els ajuden i de la relació amb els altres; d'allò que els fa tirar endavant i d'allò que els fa riure. I ens parlen sense manies, obertament i amb sentit de l'humor, amb seny i amb emoció; sense donar lliçons. "Sense embuts" prescindeix d'experts i consellers, i ofereix l'experiència en cru d'aquells que la viuen en primera persona.

A "Sense embuts" s'hi parla des del cap i des del cor, però sense dramatisme ni exhibicionisme. I també s'hi parla seriosament, amb respecte pel dolor, però posant a prova els prejudicis i els tabús, qüestionant les pors i exposant les pròpies contradiccions. El grafisme del programa els acompanya en la transgressió. Els talls d'entrevista s'il·lustren amb animacions, sovint irreverents, que protagonitzen els mateixos entrevistats. L'objectiu: riure's de la por, els estereotips, les convencions i dels prejudicis.

Als qui d'una manera o d'una altra comparteixin la situació dels entrevistats, "Sense embuts" els pot proporcionar nous punts de vista per poder abordar els seus problemes. I, a la resta de la gent, ens ofereix visions fresques, autèntiques i directes que ens permetin posar-nos al lloc dels altres i entendre millor com viuen.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Sense embuts Completa!! 2008 2008-10-12 23:34:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.