Sèries

Pedralbes Centre

Any:
1995
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia, Família, Romàntic
Descripció:
"Pedralbes Centre" consta de 13 capítols de 40 minuts i està ambientada en unes galeries comercials de la zona alta de Barcelona. El seu argument, obra de Josep Maria Benet i Jornet a partir d'una situació inicial de l'agència publicitària Euromarco, gira al voltant de Pau, el nou director del centre comercial.

En Pau és viudo i té dos fills al seu càrrec: el David i la Mariona. Amb motiu del nomenament d'en Pau al capdavant de les galeries de la Diagonal, tots tres hauran de deixar el Baix Llobregat i traslladar-se a viure a Barcelona, on també viu la Paulina, la mare d'en Pau.

A les galeries Pedralbes Centre, el nou entorn laboral del Pau, hi treballen l'Enric, el relacions públiques; la Magda, la secretària, i els dependents dels diferents comerços: la Teresa, la Glòria, la Jèssica i el Víctor. També hi ha una dona de la neteja, la Cloti; un cambrer, el Toni, i un guarda de seguretat, el Sebi.

El guió dels 13 capítols ha anat a càrrec de Siscu Luchetti, Marta Molins i Joan Rosquellas. La direcció és de Jordi Frades.

Intèrprets: Jordi Bosch (Pau), Pep Munné (Enric), Carme Conesa (Magda), Nina (Teresa), Teresa Manresa (Glòria), Mònica López (Jèssica), Marc Cartes (Víctor), Mercè Comas (Cloti), Eduard Fernández (Sebi), Pere Ventura (Toni), Marta Padovan (Paulina), Oriol Vila (David), Lorena Martínez (Mariona)
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Pedralbes Centre 1995 2007-10-27 14:35:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.