Sèries

Howards End

Any:
2017
Categories:
Minisèrie, Sèrie
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
DURADA: 60 minuts aprox. per capítol. - MIDA: 3,50GB aprox. per capítol.

Direcció: Hettie Macdonald Guió: Kenneth Lonergan (Novela: E. M. Forster) Música: Nico Muhly Fotografia: Wojciech Szepel Intèrprets: Hayley Atwell, Joe Bannister, Donna Banya, Bessie Carter, Philippa Coulthard, Rosalind Eleazar, Alex Lawther, Matthew Macfadyen, Joseph Quinn, Tracey Ullman, Gavin Brocker, Miles Jupp, Yolanda Kettle, Sandra Voe, William Belchambers, Abbey Marise Butler, Jonah Hauer-King, Tim Ingall, Hannah Traylen, Sagar Arya, Leonie Benesch, Daniel Bogod, Ndongo Faye, Harry Gostelow, Danny Jackson, Matthew Marrs, Julia Ormond, Tim Pritchett, Maya Saroya, Jos Slovick, George Taylor, Estrid Barton, Andrew Bridgmont, James Hare, Bernardo Santos

"Howards end" és una minisèrie de quatre capítols produïda per la BBC, que adapta la famosa novel·la del mateix títol d'E. M. Forster publicada el 1910 i que ja havia estat portada al cinema l'any 1992.

Aquesta adaptació televisiva ha anat a càrrec del guanyador de l'Oscar per "Manchester frente al mar" Kenneth Lonergan, ha estat dirigida per Hettie MacDonald (directora de capítols de "Fortitude" o "Doctor Who") i emesa per BBC One al Regne Unit, on el primer capítol va reunir 8 milions d'espectadors, i per Starz als Estats Units.

La minisèrie, de 4 capítols, compta amb Hayley Atwell ("Agente Carter", "Vengadores: La era de Ultrón" i "Agentes de S.H.I.E.L.D.") i Matthew Macfadyen ("Ripper street", "Un funeral de mort" i "Orgullo y prejuicio") en els papers protagonistes, interpretant Margaret Schlegel i Henry Wilcox, respectivament. Però també reuneix noms com Julia Ormond ("El curiós cas de Benjamin Button", "Sabrina (y sus amores)", "Llegendes de passió") o Tracy Ullman ("Into the Woods", "Bales sobre Broadway").

"Howards end" és la història de com tres famílies molt diferents de l'Anglaterra de principis del segle XX entrelliguen les seves vides. Els Schlegel són intel·lectuals i progressistes, i els Wilcox són convencionals i conservadors, però, després de superar molts recels mutus, Henry Wilcox i Margaret Schlegel decideixen casar-se. Però els Bast, que aparentment no tenen res a veure amb les altres dues famílies, són el detonador que farà esclatar finalment un conflicte amb conseqüències tràgiques. Els membres d'aquestes famílies i les seves interaccions són el reflex d'una època, però també de la complexitat universal de les relacions socials.

La gran casa on es desenvolupa la sèrie és Vann House, una gran edificació del 1542 que és Hambledon i que va ser restaurada el 1907 per última vegada. La ficció ha estat rodada en nombroses localitzacions, entre les quals destaquen Waverley Abbey a Studland Bay, i el Museu Britànic a Londres.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Howards End Completa!! 2017 2019-01-11 23:30:37

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.