Sèries

Família.cat

Any:
2014
Categories:
Sèrie, Adults
Generes:
Animació, Comèdia, Humor
Descripció:
DURADA: 12 minuts. - MIDA: 130 MB c/capítol

FAMÍLIA.CAT és una sèrie d'animació per a adults, que en clau de comèdia irònica narra la vida quotidiana dels Puig-Martínez, una família catalana de classe mitjana, aparentment normal.

Els Puig-Martínez són una família com qualsevol altra, i serveixen com a excusa per fer un retrat àcid tot i que en clau positiva d'alguns aspectes punyents que afecten la societat catalana actual: la crisi econòmica, la tecnologia, internet, l'enfrontament generacional, els reality televisius, les addiccions...

A partir de l'11 de novembre de 2013 (22h.), els Puis-Martínez debuten a internet com els protagonistes de la nova sèrie d'animació de 13 episodis, creada per Vicente Arlandis i amb guions d'EL TERRAT, que Televisió de Cataluna (TVC) ofereix a través de la seva pàgina web. Coproduïda per Yanquipay, TVC i amb la participació del ICEC, s'oferirà ara en exclusiva a través de la xarxa, però a partir del gener de 2014 tindrà la seva finestra televisiva convencional amb l'emissió per El 33.

El seu creador, Vicent Arlandis, té un llarg historial com a creador d'animació, i és pioner en l'animació en català dirigida a públic adolescent i adult, amb les sèries "240, el nen clònic" i "Benvinguts a Patamón". Per a l'elaboració dels guions, s'ha comptat amb la col.laboració de l'equip de guionistes d'EL TERRAT, encapçalats per Enric Pardo, que va ser coresponsable de la primera temporada d'"Arròs covat".

FAMÍLIA.CAT és una aposta per fer una sitcom catalana d'animació d'humor, en la línia d'altres productes del gènere com ara "Els Simpons", "Family father", "South park"...

La sintonia forma part del tema "Mandolines tralarí" del grup de la Segarra El Petit de Ca l'Erill.

Imatge No recomenada per a menors de 18 anys.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2014 2015-05-27 01:03:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.