Sèries

Descalç sobre la terra vermella

Any:
2014
Categories:
Sèrie, Documental, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Biografia, Documental
Descripció:
Durada: 80 minuts (1a part) + 80 minuts (2a part). - MIDA: 2,53 Gigues+2,76 Gigues (Versió HDTVrip). - MIDA: 781 Megues+840 Megues (Versió SD). - MIDA: 1,17 Gb+1,35 GB (Versió DVD)

País: Catalunya Direcció: Oriol Ferrer Guió: Marcos Berstein i María Jaén (Llibre: Francesc Escribano) Fotografia: Néstor Calvo Intèrprets: Eduard Fernández, Sergi López, Lluís Homar, José Coronado, Joel Joan, Mónica López, Clara Segura, Cristina Lago, Pablo Derqui, Francesc Orella. Producció: Minoria Absoluta / Raíz Produções Cinematográficas / Televisió de Catalunya (TV3) / Televisión Española (TVE) Gènere: Drama | Biogràfic. Minisèrie de TV

Minisèrie de dos episodis sobre la vida del bisbe de São Félix do Araguaia, Pere Casaldàliga, basada en el llibre homònim de Francesc Escribano, que se centra en la lluita de Casaldàliga a favor dels pagesos del Mato Grosso.

Roma, Ciutat del Vaticà, juny de 1988. El bisbe Pere Casaldàliga és reclamat al Vaticà per sotmetre'l a un "examen de fe" davant del cardenal Ratzinger i del cardenal Gantin. Durant l'entrevista, Casaldàliga rememora els moments més importants dels vint anys que ha passat al Brasil. Juliol de 1968. Pere Casaldàliga i el seu ajudant Daniel arriben a la missió de São Félix do Araguaia, un poblat del Brasil al mig d'una enorme regió habitada antigament per pobles indis, però que, darrerament, s'ha anat convertint en la terra promesa de milers de brasilers sense fortuna. Des dels primers contactes, Casaldàliga pren consciència que aquesta terra és tan bella com perillosa i que la gent s'ha hagut d'anar acostumant a la violència i a la misèria més extremes com a part natural de les seves vides i molt aviat viurà en primera persona aquella duresa.

Roma, Ciutat del Vaticà, juny de 1988. Casaldàliga prossegueix amb "l'examen de fe" al Vaticà davant dels cardenals Ratzinger i Gantin. São Félix do Araguaia, 1970. Casaldàliga vol donar a conèixer la situació real de la zona del Mato Grosso i, amb l'ajut dels seus col·laboradors, publica, sense el consentiment de la Conferència Episcopal del Brasil, el manifest "Una església de l'Amazònia en conflicte amb el latifundi i la marginació social", un informe demolidor, que dóna la volta al món i posa en evidència la situació inhumana que es viu a la regió. Arran d'això, els terratinents posen preu al seu cap i mouen els fils per intentar desacreditar-lo i aconseguir que l'església i el govern l'expulsin del país. Però la reacció d'aquests estaments no és l'esperada pels terratinents i, amb el temps, cada vegada es compliquen més les coses i la violència augmenta a la regió.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 0 Versió HD 1080p Completa!! 2014 2014-03-26 10:46:44
HDTV 0 Versió SD Completa!! 2014 2014-03-26 10:47:42
DVD 0 Versió DVD Completa!! 2014 2014-03-27 19:37:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.