Sèries

Monstres Supersans (Sesame Street Super Healthy Monsters)

Any:
2012
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Animació, Comèdia, Família, Fantasia, Educatiu
Descripció:
Mida: 60-70 MB segons capítol Durada: 5 min. aprox.

L'Elmo, el Monstre de les Galetes, l'Epi, el Blai, el Coco i la Rosita són els monstres supersans. Ho volen saber tot del cor i del cos, per aprendre a portar una vida saludable i no posar-se malalts. El doctor Rooster, un metge molt famós, els ensenya com s'han de cuidar i els explica que han de menjar d'una manera sana, han de fer exercici físic i han de respectar a tothom.

Protagonitzada pels muppets de Barri Sèsam, “Monstres supersans” és un iniciativa de la Fundació SHE.

El canal Super3 continua amb la promoció dels hàbits saludables entre la població infantil, amb l’estrena de la sèrie “Monstres supersans”, l’onze de gener. “Monstres supersans” està protagonitzada pels coneguts muppets de Barri Sèsam i les seves històries transmeten tot un seguit d’hàbits saludables per prevenir malalties cardiovasculars. La sèrie, que consta de 26 capítols d’uns sis minuts, s’emetrà els caps de setmana a les 8.35 h, quatre capítols diaris, tant dissabte com diumenge.

El doctor Valentí Fuster, promotor i personatge de la sèrie

Davant l’augment de l’obesitat infantil i per prevenir les malalties cardiovasculars, que són la primera causa de mort al món, el doctor Valentí Fuster, president de la Fundació SHE, va posar en marxa el projecte de la sèrie “Monstres supersans”.

El doctor Fuster va fer ahir acte de cessió gratuïta dels drets d’emissió de la sèrie pel canal Super3, al director de TV3 Eugeni Sallent. Convençut que les conductes de les persones es basen en l’aprenentatge i les experiències que tenen els infants entre els tres i els sis anys, basa la seva lluita “en el foment dels hàbits saludables entre els més petits”. “Per això” ?afegí Fuster? “he lluitat sempre perquè la salut formés part de l’educació que reben. I ‘Monstres supersans’ és una forma de fer comunicació social i és el resultat de la preocupació que tinc per la cultura de la salut”.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Monstres Supersans Completa!! 2012 2014-01-15 00:43:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.