Sèries

Secrets de Xangai

Any:
2010
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 27 minuts aprox. MIDA: 300 megues aprox. c/capítol

DIRECCIÓ: Zhu Yi GUIÓ: Xue Haixiang Director de fotografia: Huang Baohua Direcció artística: Jordi Roig / Hu Zhong So: Xu Hong / Miquel Jou Muntatge: Wang Haiyang / Zhang Yue / David Cañadas Supervisió de muntatge: Javier Arazola Música: Su Juanjie Producció executiva: Elisa Plaza / Jordi Serra / Jaume Vilalta / Yang Zhenhua Intèrprets: Su Yan (Li Ran) - Zang Duo (Chen Han) - Wang Dao (Lin Bainian) - Montse Alcoverro (Teresa) - An Ya (Wang Xiaowei) - Ding Zijun (Josep) - Enric Cusí (Advocat Cera) - Aina de Cos (Maria) - Xu Shengma (Chen Hong) - Yuan Weijie (Yu Ziming) - Zhu Yin (Wang Quiping)

La primera sèrie de ficció coproduïda entre una cadena europea i una televisió xinesa arriba a TV3 per a les sobretaules d'estiu. "Secrets de Xangai" és una història d'amor i d'intriga rodada a Xangai i Catalunya, i amb un repartiment on actors dels dos països comparteixen protagonisme. El projecte per tirar endavant "Secrets de Xangai" neix el 2004 i es materialitza el 2006, amb la firma d'un conveni de col·laboració de TV3 i Factotum Barcelona amb Shanghai New Culture TV i Film&TV Drama Center of Shanghai Media Group per desenvolupar els guions. "Secrets de Xangai" es va rodar entre l'agost i el novembre del 2008 a una desena de localitzacions de la Xina i Catalunya. A la Xina, la sèrie es va emetre des del dia 2 de febrer del 2010 fins a la nit del Cap d'Any xinès en capítols dobles en horari de "prime time" (20.00 a 22.00) a través del canal Dragon TV, que emet per tot el país via satèl·lit.

En Lin Bainian va emigrar a Barcelona fa mes de vint anys. S'ha casat amb la Teresa, tenen un fill (Josep) i han construït un respectable imperi empresarial. Però, ara, malalt del cor, decideix pagar els deutes del passat. Va deixar una dona i un fill (o filla) a la Xina i els vol portar a Barcelona. En Yu Ziming i la Wang Xiaowei veuen una oportunitat única d'aprofitar-se de la mala consciència d'en Lin Bainian. La Li Ran i en Chen Han estan a punt de casar-se a Xangai. Però el germà d'ell, en Chen Hong, provoca un daltabaix econòmic i els dos germans han de fugir sobtadament cap a Barcelona per no ser enxampats. Tots s'acabaran trobant a Barcelona en unes vides que es creuaran més del que molts d'ells haurien desitjat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Secrets de Xangai Completa!! 2010 2011-07-20 01:00:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.