Sèries

Zodíac 2, el Mestre del Zodíac (Le maître du Zodiaque)

Any:
2006
Categories:
Sèrie, Minisèrie
Generes:
Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 90-100 minuts. - MIDA: 1 G c/capítol aprox.

Minisèrie en 5 episodis

Idiomes: català-francès

Esther Delaître es prepara per marxar de Nova York, on viu amb el seu fill adoptiu Quintin, per anar a declarar en el judici del seu germà bessó, el Zodíac. La seva mare, Grâce Delaître, li truca angoixada per dir-li que no torni a França a declarar en el procés; si torna, li diu que "tot tornarà a començar..." L'endemà, l'Esther arriba a França, on la rep el seu examant, l'home que va detenir el Zodíac, el comissari Keller. Li explica que la seva mare ha mort durant la nit d'una manera impactant i misteriosa: Grâce Delaître s'ha ofegat en empassar-se la llengua, una mort provocada per una crisi de convulsió, segons el forense.

L'Esther, que amb això perd l'únic ésser estimat que li quedava, decideix aclarir la mort de la seva mare, costi el que costi. Tant per a ella com per a Keller, es tracta d'un assassinat. La Grâce ha estat morta la vigília del començament del procés del seu fill, i duia el medalló amb l'anell del Zodíac, símbol dels seus crims. Aquest assassinat, és obra d'un boig, d'un imitador o del mateix Zodíac, que des de la cel·la manipula cruelment l'Esther? És el crim d'un alumne que té com a model el Zodíac? Aquest assassinat és el primer d'una sèrie que marca la ruta de l'Esther cap a la veritable font del mal.

Amb l'ajuda de Keller i de la inquietant capitana de la Gendarmeria Eva Trammel, l'Esther aviat veurà que el Zodíac pot haver tingut un mestre que li ha ensenyat el món del crim... I que darrere de la mort de la seva mare hi ha l'ombra d'un ésser pervers i malvat. L'Esther n'ha de descobrir la identitat, la d'un ésser que es fa dir El Mestre del Zodíac.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 2 Zodíac 2, el Mestre del Zodíac Completa!! 2006 2010-12-29 00:16:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.