Sèries

Safareig al despatx (Office gossip)

Any:
2001
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia
Descripció:
Direcció: Christine Gernon Guió: Paul Mayhew-Archer Producció: Matthew Francis Producció executiva: Sophie Clarke-Jervoise Intèrprets: Pauline Quirke (Jo Thomas) Robert Dawns (Rod Battle) Neil Stuke (Simon) Pippa Haywood (Maxine Wells) Daniela Denby-Ashe (Cheryl Potts) Charlotte Francis (Sam Thomas)

Dos caps i dues secretàries treballen junts en una oficina. Aparentment tot és prou habitual, però "Safareig al despatx" prova que la línia que separa les relacions professionals i les personals és molt fina i que és molt fàcil travessar-la. "Safareig al despatx" és una divertida comèdia que fa un retrat del que passa quan feina, vida i sexe es barregen en una oficina on, en principi, tot sembla normal. Jo i Rod tenen una relació secretària-cap que s'assembla molt a una relació matrimonial, amb la diferència que no hi ha sexe. Simon i Maxine també tenen una relació secretari-cap que també sembla una relació de matrimoni, però en el seu cas només hi ha sexe.

Les relacions a la feina, amb sexe o sense, tenen tots els números de desestabilitzar emocionalment els seus protagonistes. "Safareix al despatx" ho deixar clar, amb humor, sí, però no per això deixa de ser més cert. En aquesta oficina la normalitat és fora. "Safareig al despatx" és una producció del 2001 que porta el segell d'una de les cadenes expertes, a escala mundial, en la comèdia de situació, la BBC. Una comèdia de sis capítols de trenta minuts.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 Única Completa!! 2001 2008-02-17 18:29:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.