Sèries

Disculpin les molèsties

Any:
2010
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Història, Entrevista, Humor
Descripció:
Durada: uns 31 minuts/episodi. - Mida: uns 320 Mb/episodi

Direcció: Núria Castejon Realització: Joan Torrents Producció: Roser Sancho Redacció: Carme Luque, Àngels Molina Locució: Núria Casas

Actualment els espectadors catalans dediquen gairebé quatre hores al dia a mirar la televisió. Per molts la tele ha estat un dels invents més importants del segle XX. La capacitat d'aquest mitjà de comunicació per arribar a qualsevol lloc, per connectar amb gent de totes les edats, sexes i condicions socials, és extraordinària.

Durant cinquanta anys la televisió ha ajudat a construir una percepció col·lectiva de la vida i del món. Aquest electrodomèstic ha mostrat models de societat i ha influït en la transformació de rols, de valors socials: el paper de l'home i la dona, les relacions familiars, la infància, la política, l'oci... Per bé i per mal.

"Disculpin les molèsties" és una sèrie documental del Departament de Nous Formats que pretén revisar la tele que hem vist al llarg de 50 anys. I per fer aquest repàs s'ha entrevistat professors universitaris, crítics de televisió, sociòlegs, polítics, psicòlegs... Però, sobretot, s'ha buscat el testimoni i l'experiència dels professionals que viuen la tele des de dins: presentadors, realitzadors, guionistes, actors, directius d'empreses de comunicació, publicistes...

Les entrevistes es combinen amb imatges d'arxiu per il·lustrar i complementar tot allò que els entrevistats van explicant.

La sèrie vol ser un repàs divertit i transgressor de la història de la televisió que hem vist a Catalunya des dels seus inicis. Però, a la vegada, també pretén reflexionar sobre la capacitat de la tele per influir i provocar canvis en la societat que la mira.

Aquesta anàlisi es vol fer amb rigor i amb voluntat autocrítica. Per això el títol: "Disculpin les molèsties".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Disculpin les molèsties Completa!! 2010 2010-02-26 15:15:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.