Sèries

Sexe a Nova York (Sex and the City)

Any:
1998
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Romàntic
Descripció:
Es tracta d’una comèdia, de mitja hora, que es desenvolupa a Manhattan i on quatre amigues ofereixen una divertida visió de la seva assignatura principal: el sexe. “Sexe a Nova York” ha demostrat que parlar de sexe és una cosa que interessa i diverteix a la majoria. Irònica i desenfrenada, aquesta sèrie ideada per en Darren Star i basada en el llibre Sex and the city, de Candance Bushnell, columnista del New York Observer, s’ha fet un forat en la cultura popular nord-americana i ha donat pas a una corrent eròtica a la petita pantalla.

Rodada a escenaris reals, la sèrie presenta a quatre amigues, cap d’elles amb parella estable, que s’expliquen obertament les seves experiències sentimentals. Encara que no es mostra res que no siguin cames o roba interior, aquesta producció parla sense embuts del sexe oral, anal, traïcions, alleujaments i altres excitacions. Sarah Jessica Parker dona vida a Carrie Bradshaw, el personatge central de la sèrie, una periodista novaiorquesa que escriu setmanalment al diari “The New York Star” una columna anomenada “Sexe a Nova York”, on plasma les seves observacions sobre el romanç i la passió. La seva font d’inspiració per a confeccionar aquesta columna és ella mateixa i les seves amigues, prototipus de la dona urbana moderna que busca un paper diferent. Es debaten entre l’amor tradicional o exercir el seu nou poder sense complexes i practicar l’amor sense lligams, fins ara patrimoni dels homes. Paper pel que Parker va rebre el Globus d’Or a la millor actriu.

La seva guapa amiga Samantha, interpretada per Kim Cattrall, és una relacions públiques d’èxit, promiscua i decidida a no comprometre’s amb cap home. Kristin Davis, coneguda pel seu paper a “Melrose Place” (com a novia de Billy Campbell), encarna a Charlotte, una marxant d’art que encara creu amb l’amor de parella. Per altra banda, Cynthia Nixon fa de Miranda, una advocada cínica i desenganyada que desconfia dels homes en general. Les protagonistes de “Sexe a Nova York” són unes professionals plenes de poder i encant, amb sentit de l’humor, que discuteixen sense complexes sobre el sexe, fans del paper del paper de Linda Fiorentino a “La última seducció”, i dones disposades a canviar l’amor pel poder. La sèrie de gran èxit a Estats Units, on, a més de les audiències o altres qüestions merament televisives, reflexa el seu enorme èxit en com les protagonistes han creat un estil entre les dones nord-americanes. D’aquesta manera, per exemple, els models i complements que Carrie (Parker) llueix a cada capítol són sistemàticament copiats per milers de seguidores. Un apèndix de l’èxit que no sorprèn, doncs succeeix freqüentment amb les emissions d’èxit.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 1a. Temporada 1998 2007-10-23 19:45:14
DVD+DVB 2 2a. Temporada 1999 2008-02-23 13:52:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.