Sèries

Zodíac (Zodiaque)

Any:
2004
Categories:
Sèrie, Minisèrie
Generes:
Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 1 hora 42 minuts i MIDA: 1.03 GB c/capítol aprox.

Minisèrie en 5 episodis

Idiomes: català-francès

Una producció de la TF1 de cinc capítols, al voltant d'un assassí obsessionat amb l'astrologia i l'esoterisme, decidit a destruir la família d'una jove anomenada Esther, filla d'un patriarca ric que viu al sud de França.

Amenaçat per un misteriós assassí, Gabriel Saint-André, el patriarca d'una rica família del sud de França, es veu forçat un dia a revelar l'existència de la seva filla natural, l'Esther, una bonica jove de 27 anys. La jove ha de renunciar a un futur prometedor per plantar cara i entendre per què és l'objectiu d'un assassí que anomenen "l'assassí del zodíac", que vol destruir la família del seu pare.

La sèrie té dosis d'intriga, suspens, amor, odi? Cada personatge amaga un vessant fosc, i tots són sospitosos en un moment o altre. Des que l'Esther torna dels Estats Units, els assassinats es van succeint. Gabriel Saint-André, el patriarca, amaga grans secrets, i els membres de la família, fills, filles, gendres i joves... tothom té raons per venjar-se. Entre ells hi ha l'estrany parent Gildas de Chabannes, arruïnat per culpa de Saint-André; però també la Grace, la mare de l'Esther, que va haver de tenir cura de la seva filla tota sola, sense cap ajuda.

Amb la col·laboració del comissari Antoine Keller, que també està enemistat amb la família Saint-André, l'Esther intentarà desxifrar les claus de l'assassí, gran aficionat a l'esoterisme i l'astrologia, que envia els seus missatges a l'Esther acompanyats d'un dibuix del zodíac. Els textos que anuncien els seus crims s'inspiren en les profecies de Nostradamus. El criminal tria les víctimes en funció del seu signe.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Zodíac Completa!! 2004 2010-01-05 09:25:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.