Sèries

Traveler

Any:
2007
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Drama, Misteri
Descripció:
Durada: 43 minuts. - Mida: 2,20 GB - Versió HD (MKV-x264 720p)

Durada: 43 minuts. - Mida: 500 MiB - Versió SD (AVI-Xvid)

Tres nois acabats de llicenciar emprenen un viatge per carretera cap a Nova York. En un dels museus d'art més antics de la ciutat una broma que sembla innocent ho capgira tot. En Jay i en Tyler es corden els patins i fan una cursa per dins i per fora del museu; després van a retrobar-se amb en Will, però just abans esclata l'edifici. És llavors quan s'adonen que probablement el seu "amic" Will els ha parat un parany. Com que no poden trobar-ne cap rastre ni cap prova que demostri que existeix, en Jay i en Tyler s'han d'escapar de la ciutat.

Mentre l'FBI els busca per terrorisme, els dos amics, que ara depenen només l'un de l'altre, hauran de demostrar la seva innocència. Qui és Will Traveler? I per què els ha fet això? En Jay i en Tyler busquen pistes en el present i en el passat i de mica en mica van destapant una conspiració on amics seus i membres de la seva família hi estan implicats. I això posa en dubte la mateixa naturalesa de la democràcia nord-americana.

"Traveler" és una sèrie creada per David Gigilio, amb producció executiva de Bruce Cohen, col·laborador de Tim Burton i productor de "Mi nombre es Harvey Milk", "Big Fish" i "American Beauty". La direcció va a càrrec de David Nutter. Un dels protagonistes de la sèrie l'interpreta Matthew Bomer, actor de les pel·lícules "La matanza de Texas: el origen" i "Plan de vuelo: Desaparecida".

L'actriu de sèries Pascale Hutton representa la parella d'en Jay, Kimberly Doherty; Viola Davis, també actriu de sèries, fa d'agent Jan Marlow i, finalment, l'actor Steven Culp és el nou cap Fred Chambers.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV+DVB 1 Traveler Completa!! 2007 2009-08-01 03:07:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.