Sèries

Segrestat (Kidnapped)

Any:
2006
Categories:
Sèrie
Generes:
Crim, Drama
Descripció:
Durada: Uns 40 minuts/episodi. - Mida: 552 Mb/episodi.

Tamany calculat per a l'emmagatzematge en 2 DVDs. DVD1=8 episodis. DVD2=5 episodis

Quan el seu fill adolescent, Leo (Will Denton), és segrestat, una família rica de l'Upper East Side de Nova York contracta Knapp (Jeremy Sisto), un investigador privat, perquè treballi al marge de la llei per trobar-lo. La família però manté els seus secrets amagats. Mentrestant, l'agent especial Latimer King (Delroy Lindo), es veu embolicat en el cas mentre investiga la desaparició del xofer de Leo, però aviat descobrirà que hi ha una connexió personal que el porta a sospitar que és el culpable d'orquestrar el crim.

En Knapp i en King porten investigacions separades sobre el cas de la desaparició d'en Leo, però aviat es veuen atrapats en un joc perillós de manipulació i engany on tothom és sospitós i ningú està fora de perill.

Els membres de la família volen tenir el control de la situació i els segrestadors senten que el cercle de la investigació cada cop s'estreny més. Qualsevol desenllaç és possible en aquesta sèrie de suspens, en aquest "thriller" ple d'estrelles, on darrere de cada porta tancada hi ha un secret per descobrir.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2006 2009-07-25 10:37:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.