Sèries

Penjat per tu (Foudre)

Any:
2007
Categories:
Sèrie
Generes:
Misteri
Descripció:
Durada: 26 min.

Idiomes: català-francès.

Director: Stéphane Meunier Creadors: Stéphane Meunier, Bertrand Cohen, Laurent Daufes, Serge Gisquière, Eugénie Dard i Nathalie Mathis Actors: Charles Templon, Joséphine Jobert, David Tournay i Mouni Farro

L'Alex és un noi de La Rochelle que fa un any que encara està penjat de la la Manon, una noia que el va engegar. Però el dia que fa 18 anys coneix l'Alice, i els dos s'enamoren a primera vista.

Sembla que les coses vagin sobre rodes, però aviat es compliquen d'allò més. Un desconegut s'acosta a l'Alex i li adverteix que no ha de veure mai més l'Alice. Per acabar-ho de complicar, la noia desapareix, i l'Alex i en Léo comproven que el seu pis és completament buit. L'Alex decideix buscar l'Alice amb l'ajuda dels seus amics Léo i Eva, i l'aventura els porta fins a Nova Caledònia. Quan arriben a l'illa no tenen ni cinc, però amb el que guanyen fent algunes feinetes es poden instal·lar en una antiga cabana indígena. Mentre busquen l'Alice, els nostres herois van descobrint el color fascinant d'aquesta regió del Pacífic: els ranxos dels cowboys de la zona, els anomenats caldoches, els pobles de les tribus indígenes, com ara els canacs, i fins i tot els impressionants i desèrtics atols de corall.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2007 2009-06-26 15:15:14
DVB 2 2a. Temporada 2008 2009-08-05 18:10:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.