Sèries

Sheena (Sheena)

Any:
2000
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Aventures
Descripció:
"Sheena", una producció de Columbia Tristar Internacional Television, és una sèrie que es basa en un clàssic dels anys 30 i 40, protagonitzada per una jove valenta i atractiva, Sheena (Gena Lee Nolin) que defensa de la invasió de la civilització moderna el paradís tropical africà i els animals que hi viuen.

Sheena es va quedar òrfena molt jove a causa d'una tragèdia a la selva i va créixer amb l'últim membre viu d'una tribu, els kaya, que tenen el poder de convertir-se en animals salvatges per sentir l'esperit de la seva ànima. Aquesta facultat li permet viatjar per la selva d'incògnit mentre forces desconegudes envaeixen Las Mistas, la seva primera casa.

La sèrie se centra en la interacció de la Sheena amb els animals i els personatges. Entre els humans amb qui es relaciona hi ha Matt Cutter, un nord-americà aventurer per qui la protagonista sent una especial atracció; Mendelson, el company de Cutter; Kali, el seu mentor espiritual que li atorga els poders; N'Gama, el corrupte "president de per vida" de Maltaka, una nació africana fictícia, i el massai Rashid.

La capacitat de la protagonista per transformar-se en diferents animals fa que la producció tingui una gran riquesa visual. Efectes especials combinats amb llargues i acurades sessions de maquillatge faciliten el procés de conversió de la protagonista en animal salvatge. A més, les localitzacions, fetes a Orlando, Florida, i la relació dels personatges amb els animals fan que la sèrie tingui un gran atractiu estètic.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2000 2008-01-24 16:31:47
DVB 2 2a. Temporada Completa!! 2001 2008-03-16 20:30:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.