Sèries

Huff

Any:
2004
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
Durada: Uns 52 minuts/episodi, excepte els 2 primers de la 2a. temporada que van junts.

Mida:Uns 390 Mb/episodi, excepte els 2 primers de la 2a. temporada que van junts.

Després d'una experiència terrible amb un dels seus pacients, Huff comença a qüestionar-se tot allò que fins ara havia considerat que era la veritat i entra en una forta crisi dels 40. La seva vida quedarà marcada per sempre quan un pacient seu, un noi de 15 anys, se suïcida durant una sessió de teràpia. Huff, que es dedica a atendre i a consolar persones amb trastorns mentals i neuròtics, nota que ja no és capaç de discernir entre la raó i la desraó en l'esfera privada. Un home càlid i ple de bones intencions que es replanteja els seus valors i lluita en el procés d'afrontar les pròpies pors.

A casa, la seva família, lluny de ser normal, només li accentua l'ansietat. La seva mare, Izzy (Blythe Danner), s'embranca en discussions amb la seva dona, Beth (Paget Brewster), sobre qui és més important per ell. No n'hi ha prou que Izzy sigui una influència dominant, manipuladora i perjudicial a la llar dels Huffstodt, sinó que, a més, viu allà mateix, amb ells, en una mena de pensió sobre el garatge de casa seva.

L'advocat de Huff, Russell (Oliver Platt), un amic de tota la vida, li fa de conseller legal i emocional, malgrat la seva peculiar i qüestionable escala de valors morals i ètics. És gràcies a l'humor negre i macabre de Russell que Huff, de vegades, aconsegueix enfocar les absurditats i les incerteses de la vida d'una altra manera. D'altra banda, Teddy (Andy Comeau), el seu únic germà, més petit, està reclòs de forma metafòrica i literal en un centre privat de malalts mentals. La gran ironia de la vida de Huff és que el poc temps que passa amb Teddy és quan té la ment més clara i se sent més consolat.

"Huff" ha estat creada i escrita per Bob Lowry ("Any Day Now"), que també fa de productor executiu de la sèrie amb Scott Winant ("Thirtysomething"), guardonat amb un premi Emmy, i l'equip de producció de Mike Newell i Cameron Jones ("Traffic"), guanyadors d'un premi de l'Acadèmia. Hank Azaria i Nancy Sanders ("Imagine That") en són els productors.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2004 2009-01-09 09:02:45
HDTV+DVB 2 2a. temporada Completa!! 2006 2009-04-21 14:21:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.