Programes de TV

Veterinaris - 7a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid a 704x400 a 1930 kbits/s
Codec audio:
Mp3 128kbits/s Abr Estéreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Veterinaris -7x01- Capítol 1
La setena temporada de "Veterinaris", un clàssic de la cadena, torna amb nous casos que ens ajuden a conèixer millor les relacions entre els animals i els seu propietaris. En aquesta nova etapa hi haurà naixements, com el dels dragons de Komodo o el d'un nou dofí al Zoo de Barcelona; casos clínics emocionants i sorprenents com el de la Nina, una gosseta que té un malaurat accident domèstic que podria deixar-la en cadira de rodes per tota la vida, o la Boira, una santbernat de 70 quilos molt poruga, i també el de la Donagh, que ha de portar ferros a la boca per corregir-li les dents. D'altra banda, se seguiran històries amb operacions complicades, com la del Lucas, un gat atropellat, o la del Shy, que ha rebut una perdigonada. Es descobriran animals poc coneguts, com el Secretari, un rapinyaire africà molt curiós; i per primera vegada el programa assistirà a un concurs de bellesa de vaques frisones. "Veterinaris" també s'acosta al món salvatge seguint de primera mà la repoblació del tritó del Montseny, una espècie autòctona de Catalunya en perill d'extinció. I el programa torna a recórrer a profesionals veterinaris, especialistes, etòlegs i propietaris per saber més sobre com tractar les bèsties, quines son les seves necessitats i com ens poden ajudar a nosaltres. Ja sigui al camp o a ciutat, animals de granja, salvatges o mascotes casolanes, "Veterinaris" ve farcit d'històries de compromís, de preocupació, de superació i d'amor incondicional. Històries de bèsties que ens poden ensenyar a ser més humans. Primer capítol En el primer capítol de la temporada es mostrarà el desenllaç de la història d'amor entre el Guntur i l'Amara, els dragons de Komodo del Zoo de Barcelona. Després de gairebé set mesos d'incubació, els petits han començat a sortir de l'ou. L'equip del programa ha seguit tot el procés amb el Manel, responsable del terrari del Zoo de Barcelona i pare adoptiu de les criatures.
ed2k r5004 961 2013-01-18 21:24:37
Veterinaris -7x02- Capítol 2
Un nou capítol de "Veterinaris" que presentarà en societat el Simba, un cadell de lleó que viu al zoo privat més gran de Catalunya. El programa està pendent de l'evolució de la Nina, una gosseta que va tenir un desafortunat accident que l'ha deixat pràcticament immobilitzada; va a la clínica Exòtics, on ha arribat un paquet misteriós amb una tortuga accidentada que posarà a prova l'enginy del seu veterinari; i segueix el cas del Jakie i el Remi, dos cobais que eren amics inseparables i que ara estan tot el dia com gat i gos.
ed2k r5004 856 2013-01-25 13:54:36
Veterinaris -7x03- Capítol 3
TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el cas de la "Boleta", una gosseta que té una infecció de matriu que li pot costar la vida. En aquest capítol es veurà el desenllaç de la història de l'amistat trencada entre el "Jakie" i el "Remy", els dos cobais que no paren de barallar-se. Es presentarà el "Lucas", un gat amb molt mal caràcter que va ser atropellat i l'han d'operar d'urgència. I el programa viatja a Gijón amb la "Dorita", una vaca frisona que es presenta a un concurs de bellesa. Això sí, no viatja sola, l'acompanya un equip de més de vuit persones que miraran de deixar-la ben guapa.
ed2k r5004 854 2013-02-02 13:23:29
Veterinaris -7x04- Capítol 4
ed2k r5004 838 2013-02-08 19:35:27
Veterinaris -7x05- Capítol 5
TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", amb protagonistes com un santbernat lesionat i un ximpanzé que ha d'anar al dentista. En aquest capítol, la Boira, un gos santbernat, arrriba al veterinari amb una lesió greu a la pota, i no hi ajuda gens el fet que pesa més de 70 quilos i que té molta por. Un altre dels protagonistes del capítol és el Toni, un ximpanzé que viu acollit a la fundació MONA. S'ha aprimat molt i menja malament, sembla que té problemes a la boca i per això li han demanat hora al dentista. "Veterinaris" presentarà els petaures, unes mascotes tan curioses com delicades de tenir. I també mostrarà la importància de la feina que fa el Lolo, un falcó que treballa a l'aeroport de Barcelona; s'ha lesionat i ara està de baixa.
ed2k r5004 i Petiso 922 2013-02-16 14:49:33
Veterinaris -7x06- Capítol 6
Nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el Coa i l'Àlex, un coatí i un ós rentador que visiten la clínica Exòtics; estan considerats espècies invasores i s'han de castrar. El programa també explicarà el cas de la Carla, una gosseta amb un problema al fetge que l'ha debilitat molt; seguirà pendent de la Boira, la santbernat tan grossa com poruga que té una lesió a la pota i l'han d'operar, i presentarà la situació de l'Alexis, que ha tornat a viure amb la seva mare i ha portat els seus gats. En aquest últim cas, el problema és que la Sandra ja en tenia un, de gat, i en ajuntar-los tots han vist que la convivència és impossible. Han cridat al Jordi, l'educador de gats del programa perquè vingui a posar-hi pau.
ed2k r5004 861 2013-02-22 19:26:17
Veterinaris -7x07- Capítol 7
Les cries de llúdriga que han nascut al centre de fauna de Pont de Suert. Els veterinaris del centre de fauna de Pont de Suert han de fer una revisió a les cries de llúdriga acabades de néixer, i no ho tindran fàcil. Un altre dels protagonistes del programa serà el Blau, un pollet de guacamai amb molta gana. El seu propietari el porta a Exòtics perquè es va ennuegar, i van tenir un ensurt. També es mostrarà com operen la Nina, una gosseta molt petita. I se seguirà l'arribada al Zoo de Barcelona de la Makeena, una goril·la que ve d'Alemanya en un viatge en camió de més de 20 hores.
ed2k r5004 852 2013-03-01 20:10:35
Veterinaris -7x08- Capítol 8
En aquest capítol, el Rey, un veterinari rural especialitzat en vaques, segueix el cas de la Maruxa, una vaca que s'ha trencat una pota i l'han hagut d'enguixar. El repte és si el guix aguantarà els seus 700 quilos de pes. El programa també presentarà el Max, un gos que té una ferida a l'ull que no hi ha manera que es curi, i el Samsung Night, una carolina que té una úlcera molt greu. I, finalment, "Veterinaris" continuarà pendent de l'adaptació de la goril·la Makena al Zoo de Barcelona. La seva primera trobada amb el Chebo decidirà el seu futur al parc.
ed2k r5004 i Petiso 880 2013-03-09 06:51:58
Veterinaris -7x09- Capítol 9
Aquest capítol de veterinaris ve farcit d'històries tendres de gent que s'estima els animals incondicionalment. Com la Xena, una gosseta que arriba a Vic amb una anèmia molt forta. Ha de passar per quiròfan i la seva propietària no se separarà d'ella en cap moment. El programa també recuperarà el cas de la Rita, una ruqueta que va conèixer la temporada anterior i que després d'una vida de maltractaments ha trobat una nova llar. Presentarà uns amfibis molt nostres, els tritons del Montseny, una espècie endèmica de Catalunya que actualment està en perill d'extinció. I denunciarà el cas del Shy, un gat que ha rebut un tret d'una escopeta de balins. Aquest atac inadmissible ha posat la seva vida en perill.
ed2k r5004 827 2013-03-15 09:49:23
Veterinaris -7x10- Capítol 10
Quan t'estimes els animals, a vegades s'han d'afrontar moments difícils i això passa en aquest capítol de "Veterinaris". La Plom és una gossa velleta que ha tingut un accident i ara es debat entre la vida i la mort, els seus propietaris hauran de prendre una decisió. El programa també presentarà el cas sorprenent de la Donagh, una llebrer irlandesa -la raça de gossos més gran del món- que té un problema a les dents i haurà de portar ortodòncia. "Veterinaris" tornarà a casa l'Enric, el propietari de la col·lecció d'animals privada més gran de Catalunya, un dels seus ualabis té una infecció i s'ha de curar. Atrapar-lo no serà gens fàcil. I coneixerem el Tom, un gos que va ser adoptat i ara té displàsia. Va molt coix i s'ha d'operar, però també te leishmània i si no es controla pot ser que no pugui passar per quiròfan.
ed2k r5004 801 2013-03-29 22:48:33
Veterinaris -7x11- Capítol 11
El Google és un buldog francès que té una malaltia molt estranya: cada vegada que es posa nerviós cau profundament adormit. Ha deixat de menjar i la seva qualitat de vida és pèssima, a Ars Veterinària intentaran ajudar-lo. La Marta, de la clínica de Vic, té un cas especial: un amic d'una hípica veïna li ha trucat perquè un dels seus poltres va coix. Per curar-lo recorreran a tractaments de futbolista d'elit. El programa també segueix la Imhotep, una pitó de gairebé 3 metres, que té problemes digestius. Ha perdut molt de pes i es tem per la seva vida. Un altre dels casos de la setmana és el de la Lea, una gossa adoptada que va néixer cega i sorda. L'Alejandra, la seva propietària, ha decidit fer el que calgui perquè la seva gosseta tingui una vida com més normal millor. D'entrada, ha trucat a l'Íngrid, l'educadora canina, per aprendre a comunicar-se amb ella.
ed2k r5004 840 2013-04-06 15:55:04
Veterinaris -7x12- Capítol 12
La Maite i la Claudia van rescatar l'Inka, una gossa abandonada que havia perdut una pota. Ara li fa mal i han decidit portar-la a Canis per millorar la seva qualitat de vida. D'altra banda, l'Alexis i la Susana són uns apassionats dels coloms i dediquen temps i diners a salvar-los. Han trobat la Sharon, que té un virus molt greu, típic en coloms, i diverses fractures. A Exòtics intentaran salvar-la. "Veterinaris" també presentarà la Suri i l'Eron. La Suri és una gateta que va caure del sofà i es va fer una luxació de ròtula. Ara haurà de passar per quiròfan. I l'Eron és un gos molt juganer que s'ha empassat una pilota i ha hagut d'anar a urgències; el problema és que no és la primera vegada que ho fa.
ed2k r5004 895 2013-04-12 21:59:22
Veterinaris -7x13- Capítol 13
En l'últim capítol d'aquesta temporada de "Veterinaris" es veurà que a vegades les nostres bèsties ens porten a situacions desesperades. És el cas de l'Erika i el José Antonio: la seva gossa Perrete és molt manyaga i divertida, però quan la deixen sola a casa els ho destrossa tot: sofà, endolls, parets i mobles. La situació és realment greu i per això han demanat ajuda a l'Íngrid, l'educadora canina del programa. El Martin és un conill que ha deixat de menjar i s'està debilitant molt; la seva propietària l'ha portat a Exòtics perquè l'intentin curar. El Manel té un mico caputxí com a mascota, una espècie que no es recomana tenir a casa perquè poden ser agressius. A més, han de conviure amb altres micos. Ha decidit buscar-li una nova llar on estigui ben atès i en les condicions necessàries. També coneixerem el Drap, un gos amb un curiós problema a l'esòfag que l'obligarà a canviar d'hàbits: a partir d'ara haurà de menjar sempre dret. Ja veurem com li va.
ed2k r5004 890 2013-04-19 22:14:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.