Programes de TV

Caçadors de bolets - 9a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 704x396, 25fps, 1600kbps.
Codec audio:
MP3 128kbps, 48kHz,estèreo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Caçadors de bolets -9x01- Marc Cartes i Jordi Martínez
TV3 presenta el primer capítol de la nova temporada de "Caçadors de bolets", que fa una mirada als seus orígens, acompanyant boletaires anònims i apassionats mentre "cacen" pels territoris que coneixen com si fossin casa seva. Òscar Dalmau continua sent "la veu" que narra les peripècies dels boletaires. I després, la recepta, el moment de cuinar els bolets que s'han trobat durant l'excursió del programa; les seccions amb el micòleg Enric Gràcia; "El racó de l'Enric", amb consells útils i experimentació al voltant del món del bolet, i "La previsió micològica", on cada setmana s'assenyala sobre el mapa on hi haurà bolets i quines espècies es podran trobar. I la novetat de la temporada: una nova secció "Retratats", on una parella de famosos hauran de passar un test asseguts com si fossin a un fotomaton i on s'hauran de "retratar" com a boletaires. És tracta d'un qüestionari breu, amb molt sentit de l'humor, a partir del qual la parella haurà de demostrar el seu nivell de coneixement del món dels bolets. En aquesta primera edició la parella són els actors de la sèrie de TV3 "KMM", Marc Cartes i Jordi Martínez.
ed2k Conrad 764 2012-10-05 21:18:23
Caçadors de bolets -9x02- Rafel Faixedas i el Carles Xuriguera
TV3 presenta el segon capítol de "Caçadors de bolets": "Els herois del Ripollès", perquè ha arribat l'hora dels boletaires de debò!En el segon capítol de la temporada, quatre homes valents s'atreveixen a sortir al bosc el pitjor setembre dels últims anys per als bolets.En Joan, en Pere, en Miquel i en Víctor surten de Teià, al Maresme, i van fins al Ripollès per intentar trobar rovellons. Tot i ser un any tan difícil, han dit que es veuen amb cor d'omplir els cistells. Ho aconseguiran?L'Enric Gràcia, amb els seus consells, fa divulgació micològica per a tots els públics i explica on es podran trobar bolets els pròxims dies.I en la nova secció de la temporada, "Retratats", aquesta setmana es posen a prova els coneixements boletaires del Rafel Faixedas i el Carles Xuriguera. Diversió assegurada.
ed2k Conrad 780 2012-10-13 16:33:30
Caçadors de bolets -9x03- Espartac Peran i l'àvia Remei
El nou capítol de "Caçadors de bolets": "N'hi ha que en saben" es desplaça fins a un indret emblemàtic per als boletaires, el Berguedà. És aquí on una parella de boletaires professionals, en Pere i la Laia, amb parada al mercat de cal Rosal, sortiran a buscar bolets amb el seu mestre, en Cisco. Tot i que durant la temporada surten gairebé cada dia al bosc i n'acostumen a collir molts, encara s'emocionen quan fan troballes espectaculars. El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, explicarà com reconèixer millor els cama-secs i avançarà els llocs on podem trobar bolets la pròxima setmana. I en el "Retratats" d'aquest capítol, l'Espartac Peran i l'àvia Remei se sotmetran al nostre qüestionari per saber si són o no són boletaires.
ed2k Conrad 743 2012-10-22 22:51:34
Caçadors de bolets -9x04- Mag Lari i Àngel Llàcer
En aquest capítol, "Caçadors de bolets" acompanya una cuinera, la Rosa, que ha deixat per un dia els fogons per anar amb els seus amics al bosc a buscar bolets. Els boletaires han triat un bosc planer al Ripollès per collir sobretot rovellons, però de seguida s'adonen que el bosc està força sec. Veurem què acaben trobant. El micòleg Enric Gràcia parlarà des del seu racó dels rovellons i d'altres bolets de la mateixa família. I a la nova secció "Retratats" el Mag Lari i l'Àngel Llàcer descobriran si són boletaires o no.
ed2k Conrad 675 2012-10-27 20:12:37
Caçadors de bolets -9x05- Jordi Planas i Rosa Boladeras
El Roc té 14 anys, però ja és un expert boletaire. No només reconeix els bolets al bosc, sinó que en sap dir totes les característiques. Se sap el bo de la família i li agrada competir amb la seva germana. Per anar a buscar bolets, la família ha triat un bosc entre Malanyeu i la Nou de Berguedà. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets amb esponja. I a la secció "Retratats", els actors de la Riera Jordi Planas i Rosa Boladeras se sotmetran al qüestionari per saber si són o no bons boletaires.
ed2k Conrad 679 2012-11-02 23:34:39
Caçadors de bolets -9x06- Carme Pla i Àgata Roca (T de Teatre)
Visita un territori amb paisatges espectaculars i on creixen moltes espècies diferents de bolets. Allà, tres generacions d'una família demostraran què vol dir, ser boletaires. En Joan és l'avi, i amb 81 anys no hi ha qui el segueixi dins del bosc, es coneix la zona com si fos casa seva i no plega fins que omple el cistell. La Marina és la néta, té 9 anys i ha heretat l'olfacte boletaire de l'avi. I en Josep, fill d'en Joan i tiet de la Marina, intenta estar a l'alçada de la resta de la família, però la veritat és que no l'hi posen gens fàcil. El micòleg Enric Gràcia, des del seu Racó, ens ajudarà a identificar els bolets de prat comestibles i farà la previsió micològica de cara als pròxims dies. Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si les actrius de T de Teatre Carme Pla i Àgata Roca en saben alguna cosa, de bolets. I per acabar, al restaurant Ca la Mercè de Sant Boi del Lluçanès prepararan un saltat de bolets i verdures amb cruixent de porc.
ed2k Conrad 714 2012-11-09 23:19:46
Caçadors de bolets -9x07- Capítol 7
El programa se'n va al Montseny amb uns experts boletaires: l'Isidre, el Jordi, l'Yvan i el Hans. Al Montseny els boletaires troben una varietat de bolets tan gran que gairebé se'n podria fer un catàleg. Ells defensen que al bosc s'hi ha d'anar a passar-s'ho bé i no són partidaris de collir quantitats exagerades de bolets. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat. I a la secció "Retratats", els presentadors de televisió Bibiana Ballbè i Ramon Gener se sotmetran al qüestionari del programa per saber si són bons boletaires.
ed2k Conrad 558 2012-11-17 21:23:11
Caçadors de bolets -9x08- Capítol 8
Tres micòlegs autodidactes van a la recerca de tota mena de bolets per muntar una exposició divulgativa a les Terres de l'Ebre. L'Adrià, el Manolo i el Jordi són tres amics que comparteixen des de sempre l'afició pel món dels bolets i que ara, gairebé jubilats, s'han convertit en experts capaços de distingir centenars de fongs i dir-ne el nom científic. Apassionats pels bolets i amb un gran sentit de l'humor. El micòleg Enric Gràcia donarà consells per conèixer més bé els bolets i indicarà les zones que pinten més bé per trobar-ne de cara als pròxims dies. Al "Retratats" d'aquest capítol, es descobrirà si els joves actors de "Pa negre", Marina Comas i Francesc Colomer, saben alguna cosa de bolets. Només una pista: tots dos són d'Osona, comarca amb una gran tradició boletaire. I per acabar, al restaurant el Celler de can Panxampla dels Reguers faran un "Tartar de bolets acompanyat de mesclum amb vinagreta de tòfona i sardines de mitja sal".
ed2k Conrad 535 2012-11-26 23:06:10
Caçadors de bolets -9x09- Capítol 9
El Xavier portarà el Salvador, el Jaume i la Ilonka als boscos que més coneix. N'ha triat tres de les comarques de l'Urgell i la Conca de Barberà per trobar bolets variats. L'objectiu d'aquests boletaires són sobretot rovellons, fredolics i carlets. El micòleg Enric Gràcia parlarà dels bolets de prat i de com distingir-ne els bons dels dolents. I a la secció retratats, els periodistes d'esports de TV3 Bernat Soler i Jordi Grau se sotmetran al qüestionari del programa i sabrem si són o no bon boletaires.
ed2k Conrad 586 2012-12-03 22:39:53
Caçadors de bolets -9x10- Capítol 10
TV3 presenta l'últim capítol de la temporada de "Caçadors de bolets". I, per acomiadar-se, anirà d'excursió a un espai on el programa encara no havia buscat mai bolets: a un quart d'hora de Barcelona, a la muntanya de Collserola. Jordi Vilà, un jove xef amb estrella Michelin, coneix els bolets de fer-los servir a la cuina, però no està gens acostumat a collir-ne al bosc. En aquest capítol, quatre grans boletaires i amics del Jordi de tota la vida l'acompanyaran a caçar bolets ben a prop de casa seva. El micòleg Enric Gràcia explicarà com s'ha de collir un bolet per poder identificar-lo correctament i indicarà quins llocs seran més adequats per trobar bolets fins al final de la temporada. A la secció dels "Retratats" es recordaran els millors moments de totes les parelles de famosos que s'han sotmès al qüestionari boletaire al llarg de la temporada. I per acabar, el xef protagonista del capítol, Jordi Vilà, prepararà a la cuina del seu restaurant de Barcelona, l'Alkimia, una "Papillota de col amb bolets".
ed2k Conrad 564 2012-12-09 00:27:34
Caçadors de bolets -9x11- Capítol 11
Quan la temporada boletaire pràcticament s'ha acabat i, per tant, les excursions a la muntanya amb aquesta finalitat s'han donat per tancades, l'equip del programa ha decidit aprofitar la proximitat de les festes de Nadal, per fer un capítol especial centrat en l'aspecte culinari dels bolets. Al bosc no se'n troben gaires, però al mercat encara n'hi ha, i des del programa proposen als espectadors unes quantes receptes amb bolets per si els serveixen d'inspiració. Tres cuiners que acaben de rebre la seva primera estrella Michelin, seran els responsables d'elaborar un menú festiu a base de bolets. Hideki Matsuhisa, del restaurant Koy Shunka de Barcelona, farà l'entrant: "Ibèric somen" Jordi Esteve, del Nectari de Barcelona, cuinarà el primer plat: "Pappardelle amb carxofes, bolets i tòfona" Víctor Quintillà, de la Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, prepararà el segon: "Peix de pesca artesanal sobre 'migas', verdures i bolets".
ed2k Conrad 550 2012-12-21 22:39:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.