Programes de TV

La gran il·lusió

Any:
2019
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Sèrie
Generes:
Història
Descripció:
"La Gran Il·lusió" és una sèrie que explica per primera vegada la Gran Història i les petites històries del cinema a Catalunya des dels inicis, el 1896, fins a la dècada dels anys 50. La intenció és crear un material divulgatiu atractiu i per a tots els públics.

La sèrie fa referència a una actitud, a una manera de ser: malgrat els entrebancs, el cinema català sempre ha tirat endavant gràcies a l'entusiasme i la il·lusió dels qui l'han fet possible.

Una il·lusió i uns somnis que també han estat característics dels espectadors catalans: un refugi i una evasió en temps difícils.

La sèrie actualitza la informació coneguda, posa en context l'aventura d'un cinema supervivent, destaca els moments més decisius i prioritza les experiències humanes abans que l'opinió dels experts.

Sense presentador, perquè sigui totalment intemporal, la sèrie evita les reconstruccions històriques amb actrius i actors, i dona veu als testimonis i protagonistes d'aquesta història.

"La Gran Il·lusió" sempre explica el context històric, amb els elements polítics, socials, culturals, que siguin icònics, reconeixibles i que ens situïn de manera directa en l'època. S'eviten les clàssiques imatges d'arxiu tradicionals i s'opta per una solució més didàctica per a l'espectador.

És una sèrie dirigida per Àlex Gorina i Esteve Riambau, amb la realització de Mai Balaguer.

Una coproducció de TV3 i l'ICEC / Filmoteca de Catalunya amb la col·laboració d'EGEDA i Costa Est Audiovisuals i Comunicació.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2019 2019-01-08 23:30:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.