Programes de TV

Quatre gats

Any:
2018
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Sèrie
Generes:
Entrevista
Descripció:
Fa gairebé tres mesos que Ricard Ustrell es va acomiadar del públic de TV3, una marxa inesperada després de només setze dissabtes al capdavant de Preguntes Freqüents, l'aposta de la casa per repuntar les audiències del cap de setmana. Llavors, el periodista sabadellenc va al·legar que necessitava "temps i pausa" per madurar l'etapa televisiva. Avui, Ustrell té decidit tornar a posar un peu a la pública catalana.

Ho farà amb la versió televisiva de la secció Quatre gats d'El Suplement de Catalunya Ràdio, un espai que combina el gènere de l'entrevista i el del reportatge en el qual el periodista passeja amb un convidat per un indret que li és familiar i on interactua amb persones pròximes. L'espai ja va rebre el reconeixement dels Premis Ràdio Associació fa dos anys, i promet sumar adeptes a la pública catalana, que té precedents d'èxit de programes similars, com és el cas d'El Convidat d'Albert Om.

La incursió televisiva dels Quatre Gats es traduirà per ara en quatre capítols, que s'emetran entre l'abril i el maig. Els dos primers tindran com a convidats estrella l'expresident uruguaià José Mujica i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond.

Ajudaran a entendre el personatge el periodista el periodista John Carlin, amb qui Ustrell visitarà la casa de Handel&Henrix House; l'activista polític Owen Jones, amb qui recorrerà els carrers dels voltants de Westminster; l'escriptora Elena Moya que li mostrarà el districte financer de Londres, i dos escocesos amb opinions polítiques oposades a qui Ricard Ustrell visitarà a casa seva: Margaret Anne, documentalista de la BBC jubilada, que va votar a favor de la independència d'Escòcia i resideix a Glasgow, i el capellà jubilat John Angus McDonald, que viu al poble de Killin.

"Quatre gats" és una entrevista en profunditat que repassa la trajectòria professional i personal del protagonista de cada programa, en una conversa propera, contundent i directa, a la manera que caracteritza Ricard Ustrell. El programa s'emetrà a les 22.35 durant tres diumenges successius: 10, 17 i 24 de juny.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2018 2018-06-11 23:48:55
HDTV 2 2a Temporada Completa!! 2018 2018-12-07 01:22:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.