Programes de TV

La nit de l'orgasme

Any:
2008
Categories:
Documental, Producció Catalana, Adults, ProgramaTV
Generes:
Documental, Talk-Show, Entrevista, Educatiu, Eròtic
Descripció:
"La nit de l'orgasme", presentat per Clara Segura, són dos programes de 50 minuts: el primer dedicat a l'orgasme femení i el segon dedicat a l'orgasme masculí.

Tots (pràcticament) sabem què és un orgasme, però el cert és que només ho sabem per pròpia experiència. I si algú et donés l'oportunitat de veure un programa especial on es desmuntessin els tòpics i es destapessin les mentides? I si ens expliquessin com millorar-lo? Com fer-lo més llarg? O com retardar-lo per fer més intensa la relació? I si ens mostressin trucs i tècniques per millorar-lo amb la nostra parella? O amb qui sigui? Si ens demostressin que possiblement l'orgasme no és el més important? Si ens ensenyessin quins òrgans i parts del nostre cos intervenen en l'orgasme i com administrar-los? I si en aquest programa ens expliquessin quin és el poder que té la ment en tot el procés? El miraries?

"La nit de l'orgasme" és un programa especial sobre un dels grans enigmes del cos humà: l'orgasme. Format per dues peces de 50 minuts -l'orgasme femení i l'orgasme masculí-, "La nit de l'orgasme" ens mostrarà tota la veritat sobre l'orgasme a partir dels testimonis d'homes i dones de diferents edats, condicions sexuals i estats civils. Amb més de 60 hores de material i gràcies a la participació de més de 40 ciutadans anònims, "La nit de l'orgasme" constitueix un document excepcional sobre les opinions, les experiències personals i els costums sexuals dels catalans. Sis experts ens ajudaran a entendre millor per què sentim el que sentim i per què ens passa el que ens passa quan arribem a l'orgasme. Tot això amb la col·laboració de l'actriu Clara Segura, que ens acompanyarà durant dues hores dedicades al plaer, al cos humà i a totes les versions d'una realitat única i irrepetible: l'orgasme.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 La nit de l'orgasme - Temporada 1 Completa!! 2008 2008-04-08 20:02:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.