Programes de TV

Un lloc per viure

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental, Família, Notícies
Descripció:
L'habitatge és un problema social conegut i reconegut per tothom. A finals del 2006, l'habitatge va passar a ser la principal preocupació dels catalans, davant de l'atur i la immigració. I és que en els últims quatre anys el preu dels pisos a Catalunya ha augmentat cinc vegades més que els salaris. Tot i que ja es comença a parlar de la recessió del sector de la construcció, i de l'estancament, fins i tot davallada, dels preus dels pisos, el cert és que les dificultats per accedir a un habitatge continuen sent una realitat per a moltes persones a Catalunya.

Amb aquest punt de partida, el programa vol reflectir la situació de l'habitatge a Catalunya. I ho fa seguint uns quants casos particulars. Són històries reals, explicades sempre en primera persona i des de l'òptica de l'usuari.

"Un lloc per viure" consta de tretze capítols de 40 minuts de durada cadascun. En cada capítol s'expliquen tres o quatre històries que poden tenir continuïtat en el capítol següent. En conjunt, són més de trenta històries que expliquen el cas d'un matrimoni de jubilats que vol deixar Barcelona perquè ha perdut els seus referents i anar a viure fora; el d'una noia separada amb pocs recursos que busca pis de lloguer per a ella i els seus dos fills; el d'uns estudiants que busquen pis per compartir; el de la família que es vol comprar una casa més gran i que per fer-ho ha de deixar la seva ciutat perquè els preus dels pisos són molt alts; el d'unes noies que aspiren a tenir un pis de protecció oficial; el d'una parella que per accedir al seu primer habitatge s'ha de hipotecar quaranta anys... i també es tracta el món de les reformes i de l'interiorisme.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Un lloc per viure 2007 2008-01-24 17:21:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.