Programes de TV

Quèquicom

Any:
2005
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Família, Història, Tecnologia, Educatiu
Descripció:
DURADA: 24 minuts. - MIDA: 220 megues. c/capítol aprox.

Director: Jaume Vilalta Realitzadora: Betty Llobera Productora: Mercè Managuerra Adjunt direcció: Ignasi Arribas Presentador: Marc Boada Reporters: Pere Renom Samanta Vall Ajudants de realització: Cari Pardo David Vallbé Ajudants de producció: Virgínia Gran Núria Sorribas Assessors científics: Xavier Kirchner (Talència) Míriam Martí (Talència) Ambientació: Laura Freixes ) Carolina Villalón

Darrere dels objectes de la vida quotidiana i de les notícies que sentim hi ha una tecnologia i una ciència que cada cop ens són més llunyanes. Abans, era relativament senzill esbrinar què hi havia "sota la tapa del motor" de la majoria de productes. La velocitat dels avenços científics i tecnològics fa que entendre què hi ha darrere de cada cosa sigui cada cop més difícil. Això pot comportar la pèrdua de la curiositat i l'acceptació passiva del que ens porta el progrés.

"Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans. En definitiva, "Quèquicom" pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i com a eina per viure més bé.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Quèquicom 2009 2009-03-27 00:43:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.