Programes de TV

La nit de la Cubana (Mamá quiero ser famoso - Teresina S.A.)

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Comèdia
Descripció:
La nit de la Cubana comprèn la obra : Mamá quiero ser famoso i els capítols de les Teresines: Carnestoltes, Setmana Santa i Rams.

Mamá quiero ser famoso: MAMA VULL SER FAMÓS, pretén ser una divertida anàlisi, que prenent forma de gal·la televisiva, va desgranant l'estat del "famoseig" d'aquest país, la bogeria de certes persones per ser famoses sense tenir en compte cap tipus d'esforç personal o artístic, i l'obsessió per convertir-nos en personatges mediàtics peti qui peti i d'aquesta manera satisfer la nostra vanitat. Mama vull ser famós, seguint la moda, es retransmet diàriament des d'un teatre convertit en plató televisiu. La cadena britànica "CBN TV" ho retransmet en directe arreu d'Europa des de fa trenta anys, a la recerca de nous “famosos”.

Teresina S.A. És una sèrie amb idea original de La Cubana, del tipus comèdia de situació, produïda i enregistrada per Televisió de Catalunya, amb històries independents les unes de les altres, en les quals les situacions provocades pels personatges fan que els embolics siguin gairebé constants. "Teresina S.A." és un sincer i petit homenatge a les mares, tietes, oncles, veïnes, amics, botiguers, nens i nenes "teresines".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La nit de la Cubana Completa!! 2007 2008-12-30 23:14:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.