Pel·lícules

La missió

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
MKV x264 1080p x264 1920 x 816 (2,35:1)
Codec audio:
VOSC
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La missió
Durada: 125 minuts. - Mida: 2.31 GB.

Direcció: Roland Joffé Guió: Robert Bolt Música: Ennio Morricone Fotografia: Chris Menges Intèrprets: Robert De Niro, Jeremy Irons, Ray McAnally, Aidan Quinn, Cherie Lunghi, Ronald Pickup, Liam Neeson, Chuck Low, Rolf Gray, Bercelio Moya, Daniel Berrigan.

Amèrica llatina, segle XVIII. L'acció és a la jungla tropical pròxima a les cascades del riu Iguaçú. Un jesuïta, el pare Gabriel (Jeremy Irons), segueix l'exemple de un altre jesuïta, sense armes, solament amb una flauta. Els indis guaranís l'accepten i crea la missió de San Carlos. En Rodrigo Mendoza (Robert De Niro), antic traficant d'esclaus, mercenari i assassí, es fa jesuïta i troba la redempció entre els indis. Després d'anar junts durant anys, s'enfronten a causa de la independència dels guaranís: en Gabriel confia en el poder de la pregària; en Rodrigo, en la força de l'espasa.

La missió (The Mission) és un film dirigit pel britànic Roland Joffé ple de bellesa en les seves imatges, acompanyada de la bellesa de la música de l'Ennio Morricone. Un autèntic espectacle per als sentits. Va rebre la Palma d'or al Festival Internacional de Cinema de Cannes. Encara que va ser doblat en català, la TVC no l'ha tornat a emetre de l'any 2001 ençà, i no n'hem pogut trobar l'àudio. Presentem, per tant, aquesta VOSC.
avi Veixinacalenta 528 2018-02-18 19:59:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.