Pel·lícules

L'hostal Jamaica (VOSC)

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
XviD 922 x 720
Codec audio:
V.O. (anglès) Subtitulada en català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'hostal Jamaica (VOSC)
DURADA: 98 minUTS. - mida: País: Regne Unit. Direcció: Alfred Hitchcock Guió: Sidney Gilliatt, Joan Harrison (Novela: Daphné du Maurier) Música: Eric Fenby Fotografia: Harry Stradling, Bernard Knowles (B&W) Intèrprets: Charles Laughton, Maureen O'Hara, Horace Hodges, Hay Petrie, Frederick Piper, Leslie Banks, Marie Ney, Herbert Lomas, Clare Greet, Wylie Watson

L'hostal Jamaica és un film dirigit per l'Alfred Hitchock que, malauradament, no ha estat doblat en català. Per fer-ne els subtítols vaig començar basant-me en uns d'espanyols. Aviat vaig descobrir que eren plens d'errades de tota mena: ni tan sols no respectaven els noms anglesos, que eren escrits com els venia bé. I he acabat fent la traducció d'uns subtítols en anglès. Ha estat una feinada, us ho asseguro. Tot això no ho explico perquè m'ho agraïu, sinó que em donaré per ben pagat si compartiu la pel·lícula una bona temporada.

Anem al film. Protagonitzat per en Charles Laughton, un actor extraordinari que recordareu de "Testimoni de càrrec", és la primera pel·lícula de la Maureen O'Hara que va entrar en el cinema gràcies a en Charles Laughton, precisament. Una noia òrfena (Maureen O'Hara) arriba a l'hostal Jamaica per trobar una tia seva. Però, a més de trobar la tia i l'oncle, trobarà una banda d'assaltants, una llei de pirates que saquegen i roben qualsevol nau que s'acosti a la costa de Cornwall, després de fer-la naufragar. Ella posarà en perill la seva pròpia existència perquè s'hi ficarà més del que cal.
ed2k Veixinacalenta 595 2015-08-01 23:03:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.