Pel·lícules

La Trinca: biografia no autoritzada - Versió SD

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 720x404, 25fps, 50% compressibilitat
Codec audio:
Català 128kbps, 48kHz, MP3 estèreo - Català AD: 96kbps, 48kHz, MP3 mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La Trinca: biografia no autoritzada
DURADA: 1 h 36 minuts. - MIDA: 1270 MiB

Director: Joaquim Oristrell Productora: Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió i Gestmusic Endemol Guió: Manuel Iborra i Joaquim Oristrell Director de fotografia: Jaume Peracaula Músiques: La Trinca i música incidental Toni Ten

Intèrprets: Marc Marginet (Toni Cruz), Dídac Flores (Josep Maria Mainat), David Moreno (MIquel Àngel Pascual), Joel Joan (Ricard Armengol), Marina Gatell (Merche Alcázar), Carme Balagué (Germinal Torelló), Albert Espinosa (Mag Merlini), Rosa Boladeras (Fabià), Sergi Albert (Emili Martorell 1970), Lloll Bertran (Mare superiora), Pep Anton Muñoz (Murgui 2010), Quimet Pla (Domingo 2010) i Camilo García (Emili Martorell 2010)

Nit d'estrena de la pel·lícula de La Trinca. Èxit, aplaudiments, salutacions... Però no tot és entusiasme i alegria. Tres vells professionals de l'espectacle, que coincideixen en la gran festa d'estrena, lamenten que el que es mostra en el film no té res a veure amb la veritat. A la manera de "Kurosawa's Rashomon", els tres veterans expliquen l'accidentada nit d'envelat que van viure fa 40 anys, quan uns ingenus i joves "trincos" debutaven en el món de la faràndula.

Les tres delirants versions d'aquella nit de festa major ens mostren la joventut de La Trinca, el món entendridor de l'espectacle de gira, la pressió de la censura, les primeres turistes, els primers independentistes, els primers striptease i, esclar, tot un mostrari de capellans, monjos, forces de l'ordre i fins i tot el Generalísimo Franco.
avi arakelov 1084 2011-06-26 10:35:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.