Pel·lícules

L'Atlàntida

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
Duració: 88 min.

Director: Belén Macías Guió: Maite Carranza i Teresa Vilardell. Música: Juan Pablo Compaired i Xavier Capellas. Intèrprets: Merc Pons (Victòria), Manuel Lozano (Mauro), Nancho Novo (Salinas), Melani Olivares (Juana), Ana Wagener (Griesman). Coproducció: TVC / Prodigius Audiovisual / TVG / Formato Producciones. Font video i audio: TDT (300).

Victòria s'assabenta que li queda poc temps de vida i la seva preocupació és arreglar el futur d'en Mauro, el seu fill adolescent. Per això, després de molts anys de no voler-ne saber res, d'en Salinas, el seu exmarit i pare d'en Mauro, es posa en contacte amb ell per vendre una casa que tenen en comú, l'Atlàntida, per tal que el seu fill tingui patrimoni en un futur. Salinas, que viu a l'Atlàntida, es nega a vendre la casa, però suggereix que Mauro vagi a viure amb ell. Victòria no se'n refia, d'en Salinas, perquè creu que vol aprofitar-se del seu fill.

Salinas inicia un apropament al seu fill, qui, quan descobreix el delicat estat de salut de la seva mare, es refugia en la interessada protecció del seu pare. Les relacions de Mauro amb la seva mare es van fent malbé. Un dia Mauro, sense que la seva mare ho sàpiga, marxa a La Corunya, per assistir al concert de presentació del nou disc d'en Salines i allí descobreix les seves mentides. Victòria viatja a La Corunya, però quan hi arriba, en Mauro ha desaparegut.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB L'Atlàntida 2005 2008-10-18 01:05:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.