Pel·lícules

One Piece Film Red

Any:
2022
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Animació, Aventures
Descripció:
DURADA: 115 minuts. - MIDA: 2,12 GiB

País: Japó. Direcció: Gorô Taniguchi. Guió: Tsutomu Kuwoira, Brooklyn El-Omar. Manga: Eiichiro Oda. Música: Yasutaka Nakata. Cançons: Ado Fotografia: Animació, Ejian Changgao.

One Piece Film: Red[1] (originalment en japonès, ワンピース フィルム レッド) és una pel·lícula japonesa d'acció i aventura fantàstica d'anime dirigida per Gorō Taniguchi i produïda per Toei Animation.[2][3] És el quinzè llargmetratge de la sèrie de pel·lícules One Piece, basat en el manga homònim escrit i il·lustrat per Eiichiro Oda.[4] La pel·lícula gira al voltant d'un nou personatge femení anomenat Uta.

Uta, la cantant més estimada del món, és coneguda per ocultar la seva pròpia identitat quan actua. Ara, per primera vegada, Uta es revelarà al món en un concert en directe. Mentre el recinte s'omple de tota mena de fans (pirates emocionats, l'Armada observant de prop i els pirates del Barret de Palla liderats per en Ruffy que simplement hi assisteixen per gaudir de la seva actuació sonora), la veu que tot el món ha estat esperant està a punt de sonar. La història comença amb el fet impactant que és la "filla" d'en Shanks.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD One Piece Film Red 2022 2023-11-28 23:57:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.