Pel·lícules

Inseparables (Dead Ringers)

Any:
1988
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Terror, Thriller
Descripció:
DURADA: 115 minuts. - MIDA: 6.46 GiB.

País: Canadà. Direcció: David Cronenberg. Guió: David Cronenberg, Norman Snider. Novel·la: Bari Wood, Jack Geasland. Música: Howard Shore. Fotografia: Peter Suschitzky. Intèrprets: Jeremy Irons, Geneviève Bujold, Heidi von Palleske, Barbara Gordon, Shirley Douglas, Stephen Lack, Jonathan Haley, Nicholas Haley, Lynne Cormack, Nick Nichols.

Edició remasteritzada d'un dels cims del cinema de David Cronenberg que compta amb una memorable interpretació de Jeremy Irons.

Els bessons Mantle són dues eminències de la ginecologia. Respectats i admirats, les seves vides fan un tomb radical quan coneixen a una pacient molt peculiar, amb la qual intimaran sense que ella s'adoni que són dues persones diferents.

Edició Blu-Ray de l’americana Shout Factory (rip de Tigole) a la qual li he muntat els doblatges castellà i català del DVD de Filmax. Us he mantingut també els 2 audiocomentaris en anglès, un d’ells del mateix Jeremy Irons. El doblatge català no es conserva en gaire bona qualitat (les veus sonen greus), però al tractar-se d’un doblatge, crec, únicament disponible en aquesta font del DVD de Filmax, trobo que té un cert valor i és un luxe poder veure aquesta obra mestra en aquesta qualitat d’imatge i en català
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVD Inseparables 1988 2022-12-27 23:27:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.