Pel·lícules

El planeta del tresor (Treasure Planet)

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Acció, Animació, Aventures, Ciència Ficció, Família, Fantasia
Descripció:
DURADA: 95 minuts. - MIDA: 7.28GB.

País: EUA. Direcció: John Musker, Ron Clements. Guió: John Musker, Ron Clements, Terry Rossio, Rob Edwards, Ted Elliott. Novel·la: Robert Louis Stevenson. Música: James Newton Howard.

Jim Hawkins és un jove que somnia amb aventures des de ben petit. Un dia, un rèptil humanoide greument ferit aterra prop de l'alberg de la seva mare i li dona un graciós d'objecte en forma d'esfera abans de morir, el qual conté un mapa per trobar el tresor dels mil i un universos, just en descobrir-ho, és atacat per una horda de pirates que busquen el tresor, i li cremen l'alberg de la seva mare. Desistit a trobar el tresor i recuperar l'alberg de la seva Mare, en Jim juntament amb el professor Doppler, s'embarcaran en un viatge abord d'un vaixell per trobar el tresor, allà en jim fraternitzarà amb el cuiner, el ciborg John Silver el qual li omple la falta afectiva per l'abandó del seu pare. Però Jim aviat s'adona que aquest és el cap d'un motí per recuperar el tresor.

Agraïments: A tots els que van fer possible el doblatge en català d'aquest film, gràcies!! I a Fabrebatalla18, per enviar-me l'encode!!
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD El planeta del tresor 2002 2022-02-27 22:37:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.