Pel·lícules

La dama sanguinària (VOSC) (Krvavá pani)

Any:
1980
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Animació, Drama, Història, Terror
Descripció:
DURADA: 84 minuts. - MIDA: 6.48GB

País: Txecoslovàquia. Idioma: Eslovac. Direcció: Viktor Kubal. Guió: Viktor Kubal. Música: Juraj Lexmann.

Una jove i bella comtessa es perd al bosc durant una tempesta. Cansada i moribunda, es refugia a casa d’un atractiu jove que la cuida fins que es recupera, a canvi de rebre el seu cor. A partir d’aleshores, la comtessa, sense cor, començarà a odiar tothom, i la seva obsessió per l’eterna joventut es cobrarà la vida de moltes joves verges.

Pel·lícula de culte històrica d'animació Eslovaca, completament desconeguda a la resta del món. Em recorda moltíssima a Una mà de contes, és pràcticament muda apart de la narració inicial al principi del film. - Basada en Elisabet Bathory, coneguda com "La comtessa assassina", al qual matava i degollava a noies joves i es banyava en la seva sang per aconseguir la joventut eterna, segurament va ser víctima d'una conspiració, ja que era una dona massa poderosa i se la volien treure de sobre. Actualment, ha passat a la cultura popular com una icona dels vampirs femenins i el sadisme.

- Nota: no recomano veure aquest film amb nens menors de 7 anys, conté escenes una mica traumàtiques per als infants.

Agraïments: A SailorRaybloomDZ per fer-me descobrir aquesta pel·lícula i explicar-me la història real darrere el personatge de la comtessa i transcriure'm els textos en eslovac perquè pogués fer els subtítols en català.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD La dama sanguinària (VOSC) 1980 2022-01-20 20:56:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.