Pel·lícules

El comptable (The Accountant)

Any:
2016
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Thriller, Crim, Drama
Descripció:
DURADA: 116 minuts. - MIDA: 557 MB.

Direcció: Gavin O'Connor. Guió: Bill Dubuque. Fotografía: Seamus McGarvey. Música: Mark Isham. Intèrprets: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Cynthia Addai-Robinson, Jon Bernthal,John Lithgow, Jeffrey Tambor, Fernando Chien, Seth Lee, Michael Beasley,David Anthony Buglione, Jason MacDonald, Ron Prather, Alex Collins,Johnny Giacalone, Nick Arapoglou.

Christian Wolff és un geni de les matemàtiques, molt meticulós, però amb problemes per relacionar-se amb la gent. Té una petita assessoria fiscal que fa servir de tapadora, ja que fa de comptable per a algunes de les organitzacions criminals més perilloses del món. Quan el departament del Tresor comença a investigar les seves activitats, Wolff decideix treballar per a un client legal i inicia una auditoria en una empresa robòtica on una jove becària ha detectat una possible malversació de fons.

El comptable (originalment en anglès, The Accountant) és una pel·lícula de thriller d'acció dirigida per Gavin O'Connor, escrita per Bill Dubuque i protagonitzada per Ben Affleck, Anna Kendrick, JK Simmons, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor i John Lithgow. La història segueix el personatge de Christian Wolff, un comptador públic amb autisme d'alt funcionament que es guanya la vida com a comptable d'organitzacions criminals i terroristes d'arreu del món que estan patint malversació interna. El comptable es va projectar a Los Angeles el 10 d'octubre de 2016 i va ser estrenada als Estats Units per Warner Bros. Imatges el 14 d'octubre de 2016. Va rebre crítiques diverses i elogis per les seqüències d'acció amb pencak silat, un art marcial indonesi. La pel·lícula va recaptar 155 milions de dòlars a tot el món. El 26 de desembre de 2019 es va estrenar el doblatge en català a TV3.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El comptable 2016 2022-01-08 00:18:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.