Pel·lícules

Dersu Uzala

Any:
1975
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Biografia, Drama
Descripció:
DURADA: 141 minuts. - MIDA: 10,02 GB.

País: Unión Soviética (URSS). Direcció: Akira Kurosawa. GuiÓ: Akira Kurosawa, Yuri Nagibin. Libro: Vladimir Arsenev. Música: Isaac Schwartz. Fotografia: Asakazu Nakai, Youri Gantoman, Fyodor Dobronravov. Intèrprets: Maksim Munzuk, Yuriy Solomin, Svetlana Danilchenko, Vladimir Kremena, Dmitriy Korshikov, Suymenkul Chokmorov.

El retorn d'Akira Kurosawa l'any 1975 a la direcció després de cinc anys d'inactivitat, amb el qual el mestre japonès es va alçar amb l'Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa.

El capità Vladimir Arseniev i el seu destacament han de realitzar unes prospeccions geològiques als boscos de la taigà siberiana. La immensitat del territori i la duresa del clima fan que s'extraviï. Condemnat a vagar per una terra salvatge, Vladimir coneix a Dersu Uzala, un caçador nòmada que coneix el territori com el palmell de la seva mà i sap com afrontar les inclemències del temps. Dersu ensenyarà al capità a respectar la naturalesa i a conviure en plena harmonia amb ella, una lliçó que difícilment oblidarà la resta de la seva vida.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Dersu Uzala 1975 2021-06-18 00:29:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.