Pel·lícules

Bàsil, el ratolí detectiu (The Great Mouse Detective)

Any:
1986
Categories:
Infantil, Pel·lícula
Generes:
Família, Animació, Aventures
Descripció:
DURADA: 74 minuts. - MIDA: 8.16GB

Direcció: John Musker, Ron Clements, Burny Mattinson, David Michener. Guió: (Novela: Paul Galdone, Eve Titus). Música: Henry Mancini.

Doblatge en català que porta perdut més de 15 anys, pràcticament inèdit des de que es va emetre el 4 de gener del 2006, al qual l'he pogut recuperar gràcies a 3 fonts anònimes.

El professor Ratigan segresta Hiram, el millor inventor dels ratolins, per tal que construeixi un robot mecànic que l'ajudi a dominar Anglaterra. La seva filla Olivia cerca l'ajuda de Bàsil, un detectiu enemic declarat de Ratigan. Surten tots dos en persecució dels segrestadors, ajudats per un gos, però cauen en una trampa i són fets presoners per Ratigan. Després de diverses aventures aconsegueixen escapat i arribar al palau reial, on Ratigan i el seu robot ja estan prenent el control. Els protagonistes arriben just a temps per impedir-ho, i Ratigan fuig en un dirigible. Gràcies a les maniobres de Bàsil, aquest s'estavella contra el Big Ben i tots celebren la desaparició de l'enemic.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+TV Bàsil, el ratolí detectiu 1986 2021-03-21 00:03:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.