Pel·lícules

Agatha Christie: Els assassinats de l'abecedari (The ABC Murders)

Any:
2018
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, Sèrie, TVmovie
Generes:
Crim, Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 60 minuts per capítol aprox. - MIDA: 4,20GB per capítol aprox.

Pais: Regne Unit. Direcció: Alex Gabassi. Guió: Sarah Phelps (Personaje: Agatha Christie). Música: Isobel Waller-Bridge. Fotografia Joel Devlin. Intèrprets: John Malkovich, Tara Fitzgerald, Rupert Grint, Ian Pirie, Andrew Buchan, Eamon Farren, Bronwyn James, Freya Mavor, Michael Shaeffer, Conrad McCroddan, Shirley Henderson, Anya Chalotra, Christopher Villiers, Jack Farthing, Suzanne Packer, Eve Austin, Tamzin Griffin, Lizzy McInnerny, Terenia Edwards, Lorenzo Harani, James Cooney, Kevin McNally, Alan Bentley, Karen Westwood, Jonathan Keeble, Shane Attwooll, Liam Hourican, Alexander Kirk, Olwen May, Cyril Nri, Henry Goodman, Barbara Drennan, Ash Matthews, Gillian Waugh, Ali Cook, Gregor Fisher, Alicia Arkless, Neil Hurst.

Conegut per les sigles "ABC", l'homicida segueix sempre un mateix patró alfabètic: Alice Ascher és assassinada a Andover; Betty Barnard, és trobada morta a la platja de Bexhill. Amb cada cadàver, l'homicida deixa una còpia de la guia de ferrocarrils.

El detectiu retirat Hercule Poirot segueix la pista d'aquest assassí després de rebre amenaces signades amb el mateix nom. Els seus antics companys de la policia ja no confien en ell, la societat no el respecta i l'únic que sembla prestar-li atenció és un criminal.

L'assassí de la guia de ferrocarrils viatjarà per tot el Regne Unit posant a prova Poirot. Seguint la seva pista, el detectiu s'adonarà de tot el que el món ha canviat al seu voltant: Anglaterra es troba sumida en la Gran Depressió, l'ascens del nazisme fustiga Alemanya i el món s'ha convertit en un lloc menys tolerant i acollidor. L'irònic és que l'única persona que sembla entendre-ho és un assassí boig i incontrolable. Poirot es qüestiona a si mateix: la seva autoritat, la seva integritat, el seu passat i fins i tot la seva identitat.

La guionista Sarah Phelps aposta per una aproximació del personatge d'Hercule Poirot totalment diferent en aquesta adaptació d'una de les novel·les de la dama del suspens per a la BBC, amb la direcció d'Alex Gabassi. A més de Malkovich, el repartiment inclou Rupert Grint ("Harry Potter") com a inspector Crome, Andrew Buchan ("Broadchurch") com a Franklin Clarke, Eamon Farren ("Twin Peaks") interpreta Custo, Tara Fitzgerald ("Joc de trons") com a Lady Hermione Clarke, Bronwyn James ("Harlots") en el paper de Megan i Freya Mavor com a Thora Gray.

Nota: Com que el vídeo d'Estats Units no tenia avanços i el del Regne Unit era de baixa qualitat, s'ha ripejat per unir els avanços del Regne Unit amb la resta de l'episodi d'Estats Units.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Agatha Christie: Els assassinats de l'abecedari Completa!! 2018 2021-01-25 22:57:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.