Pel·lícules

Altsasu

Any:
2020
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, Sèrie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 50 minuts per cap. aprox. - MIDA: 1,60GB per capítol aprox.

Subtítols (SRT): Català complets

Direcció: Asier Urbieta Guió: Harkaitz Cano, Andoni de Carlos, Mikel Álvarez Intèrprets: Jon Olivares, Erik Probanza, Nikola Zalduegi, Aia Kruse, Asier Oruesagasti, Julen Jiménez, Xabier Elizalde, Ander Azurmendi, Cristian Merchan, Jorge Monje, Yasima Drissi, José Ramón Soroiz, Mireia Gabilondo, Miren Gojenola, José Ramón Argoitia, Itziar Atienza.

La minisèrie de ficció "Altsasu" està inspirada lliurement en persones i fets reals. Vuit joves, de colles i interessos diferents i sense relació sòlida entre tots ells, es van veure embolicats en un procés judicial comú. "Altsasu" pren els fets que es descriuen a la documentació oficial i les cròniques de cada moment, per convertir-los en la columna vertebral del relat, sobre la qual es narren i ficcionen els girs vitals dels personatges atrapats i sorpresos per un món desconegut.

El rodatge dels 4 episodis de la sèrie s'ha fet en el mateix poble d'Altsasu, entre altres escenaris naturals com Bergara, Iruñea, Oiartzun i la presó de Segòvia. "Altsasu" se centra a explicar els aspectes més desconeguts d'un cas judicial mediàtic: els sentiments dels acusats. Cadascun d'ells amaga la seva història per protegir-se, però, darrere de cada nom, hi ha una persona que pateix i sent que la seva vida deixa de pertànyer-li. Queden en mans de la justícia.

Res s'ha explicat, en aquest cas, des del punt de vista humà. Es tracta de desentranyar la vida d'uns joves atropellats per un procés jurídic inusitat. Les seves vides van donar un tomb i ja res tenen a veure amb les seves rutines fins a la nit dels fets. Van crear el seu propi univers al voltant d'una presó, van veure com es trencaven les seves il·lusions i futur, van madurar en un món aliè i van arrossegar amb ells les seves famílies i un poble sencer. Un viatge interior que mai s'ha explicat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Altsasu Completa!! 2020 2021-01-19 22:41:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.