Pel·lícules

Annabelle

Any:
2014
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Misteri, Terror, Thriller
Descripció:
Durada: 94 minuts. - MIDA: 5,36GB

Títol original: Annabelle Direcció: John R. Leonetti Guió: Gary Dauberman Producció: Warner Bros / Evergreen Media / New Line Cinema País: Estats Units Fotografia: James Kniest Música: Joseph Bishara Intèrprets: Annabelle Wallis, Ward Horton, Alfre Woodard, Eric Ladin, Gabriel Bateman,Paige Diaz, Tony Amendola, Michelle Romano, Brian Howe, Morganna May,Kerry O'Malley, Ivar Brogger, Geoff Wehner, Shiloh Nelson, Sasha Sheldon.

L'any 1971, Roger i Carolyn Perron es traslladen a viure amb la seves cinc filles, Andrea, Nancy, Christine, Cindy i April a una granja de Rhode Island. Un cop allà, a la família li comencen a passar tota mena de coses estranyes que els fan viure amb la por al cos. Finalment, Carolyn, la mare, decideix anar a veure uns famosos investigadors d'efectes paranormals, Lorraine i Ed Warren, per intentar trobar una solució als seus problemes. Quan Ed i Lorraine visiten la casa descobreixen que ha estat l'escenari d'un seguit d'esdeveniments terribles. La casa està embruixada, i per alliberar-la dels mals esperits caldrà fer-li un exorcisme.

Una de les pel·lícules més terrorífiques, aconsegueix transmetre autèntic terror des de la contenció i la subtilesa. Un film de factura clàssica, adult i madur, sense trampes barates i amb molta imaginació visual.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Annabelle 2014 2019-11-04 00:27:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.