Pel·lícules

Mad Max (Mad Max)

Any:
1979
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Aventures, Thriller
Descripció:
DURADA: 88 minuts. - MIDA: 869 Megues (Versió SD). - MIDA: 3,76 Gigues (Versió HD 720p)

Direcció: George Miller. Intèrprets: Mel Gibson, Joanne Samuel, Steve Bisley, Hugh Keays-Byrne, Roger ward, Tim Burns i Geoff Parry

En un futur postnuclear, en Max Rockatansky, un policia encarregat de la vigilància d’una autopista, se les haurà de veure amb uns criminals que actuen com a vàndals, sembrant el pànic en les carreteres. Quan, durant una persecució, en Max acaba amb en Nightrider, el líder del violent grup, la resta de la banda jura venjar la seva mort.

Quan s’anuncia pel 2015 l’estrena d’un ‘remake’ de ‘Mad Max’, de nou dirigit per George Miller més de 35 anys després de l’original, sembla més convenient que mai revisar una de les pel·lícules que va començar a posar en el mapa mundial no només el cinema australià sinó també algunes de les seves primeres estrelles, que obririen camí a mites del cinema actual com Nicole Kidman, Hugh Jackman o Naomi Watts. El primer ‘Mad Max’ es va rodar amb a penes 350.000 dòlars de pressupost ?que George Miller va guanyar treballant com a metge d’Urgències en un hospital? i va significar el primer episodi d’una trilogia que en generaria més de 70 milions només als Estats Units, convertint-se, a més, en una de les icones cinematogràfiques dels anys 80 i en el trampolí cap a la fama del seu aleshores desconegut protagonista, Mel Gibson. I això que Gibson ni tan sols se’n va presentar al càsting. Hi va anar acompanyant un amic, però, com que la nit prèvia s’havia barallat en un bar i tenia ?segons les seves pròpies paraules? “la cara com un mapa”, el director del càsting el va animar a tornar-hi tres setmanes després per provar sort amb els papers d’extra ?“Necessitem friquis”, li va dir. Gibson ho va fer, però, com que en aquell moment la seva cara tornava a ser una cara normal, no el van reconèixer i li van oferir la possibilitat de fer una prova per al paper protagonista. La resta, com se sol dir, és història?
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB 0 Versió HD 720p 1979 2014-07-07 20:50:34
HDDVD+DVB 0 Versió SD 1979 2014-07-07 20:51:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.