Pel·lícules

Deu ser que ningú és perfecte

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
Durada: 96 minuts. - MIDA: 885 megues

Producció: Mediaproducción, Pentagrama Films Diagonal Televisió en producció associada Televisió de Catalunya, 2006 Direcció: Joaquim Oristrell Guió: Albert Espinosa Fotografia: Teo Delgado Música: Nacho Mastretta Intèrprets: Fernando Tejero (Carlos, el ciego), Santi Millán (Rubén, el sordo), José Luis García Pérez (Dani, el cojo), Teresa Hurtado (Patricia), Mercè Martínez (Yolanda) i Xavier Coromina (David)

El Carlos (el cec) es casa demà i els seus dos amics, el Dani (el coix) i el Rubén (el sord) l'acompanyen en la seva darrera nit com a solter. El que ha de ser una sortida espectacular comença amb mal peu: la grua se'ls emporta el cotxe, no tenen diners i se les tenen amb un porter de discoteca. El cas és que es perden tot just encetar la nit. Cada un d'ells coneix a una altra persona: el Rubén a una noia de la que s'ha quedat enamorat des del primer moment; el Dani a un noi, un pintor que ha deixat el quadre de la Vida de Picasso a mitges perquè s'ha quedat sense pintura.

A un dels personatges del quadre li falta una cama, just que la li falta a Dani. David veu la casualitat com una jugada del destí. I Carlos, el que és a punt de casar-se, s'enamora d'un riure que ha sentit al cinema. Ajudat per Yolanda, una noia que coneix a la discoteca, l'ajuda a trobar-la però no ho aconsegueix. El riure misteriós, però, no fa més que deixar en evidència que Carlos no estima la seva futura esposa... L'endemà al matí, els tres amics es tornen a trobar. Tots tres han conegut algú "important", tots tres han viscut una experiència que segur que els canviarà a partir d'ara. A mig casament, el Rubén rep un missatge de la seva enamorada i el Carlos, quan ha de donar el sí, no pot fer més que esclatar a riure, acompanyat pel riure misteriós que sembla que també es troba a l'església...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Deu ser que ningú és perfecte 2006 2013-12-22 02:47:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.