Pel·lícules

Cher Ami

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures
Descripció:
DURADA: 85 minuts. - MIDA: 1 GB

Producció: Acció (Infinit Animacions), Ambeuroview, Digital Dreams Films i Mesfilms; producció associada amb Televisió de Catalunya, 2009 Direcció i idea original: Miquel Pujol Guió: Miguel Pujol i Ibán Roca Direcció de fotografia: Donato Fierro Música: Manel Gil Cançons: Manel Gil i Rudy Gnutti Intèrpret cançó: Nina

Octubre de 1918. La tranquil·la vida a la granja, de Cher Amí i dels seus amics, es veu amenaçada sobtadament amb l'arribada de la Gran Guerra als boscos d'Argonne. Els coloms i els animals de la granja veuran com un destacament de les forces aliades s'instal·la a les seves dependències i s'inicia la col·locació d'una antena de transmissions i l'allistament i instrucció de nous coloms missatgers. Conscients de la seva responsabilitat, els coloms es convertiran en missatgers y amb el seu extraordinari valor i coratge, intentaran salvar la vida d'un batalló de soldats americans.

Sinopsis perPetiso: pel·lícula d'animació per públic jove però que els "adults" la podem veure perfectament. Produïda per l'equip del 10+2. Molt divertida.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Cher Ami 2008 2011-08-25 10:08:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.