Pel·lícules

Ghost in the shell 2, Innocència

Any:
2004
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Animació, Ciència Ficció, Drama
Descripció:
DURADA: 99 minuts. - MIDA: 850 megues

Idiomes: Català-japonès.

Direcció: Mamoru Oshii Japó, 2004 Guió: Momoru Oshii, basat en una història original de Shirow Masamure Producció: Mitsuhisa Ishiwaka i Toshio Suzuki Música: Kenji Kawai Fotografia: Miki Sakuma

És l'any 2032 i el llindar entre els homes i les màquines pràcticament ha desaparegut. Els éssers humans han oblidat que són humans i els que han deixat de ser-ho conviuen amb els cyborgs (esperits humans amb cossos totalment mecanitzats) i les nines (robots sense cap element humà). Batou és un cyborg. Els seu cos és artificial. Els únics elements que li queden d' humanitat, ¿deuen ser rastres del seu cervell?... I les memòries d'una dona anomenada Major.

Com a detectiu per a la unitat antiterrorista secreta del govern, en Botou investiga el cas d'un robot femení, creat específicament per a les relacions sexuals, que no funciona correctament i mata el seu amo. Mentre en Batou aprofundeix més en la investigació, es planteja quina necessitat té la humanitat d'immortalitzar la seva imatge en les nines. Les respostes a aquesta pregunta el porten a la impactant veritat que s'amaga darrere del crim, i possiblement al significat mateix de la vida.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Ghost in the shell 2, Innocència 2004 2011-03-17 13:59:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.