Pel·lícules

L'Anne de Teules Verdes - La seqüela (Anne of Green Gables: The Sequel)

Any:
1987
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, TVmovie, Minisèrie
Generes:
Drama, Família, Romàntic
Descripció:
DURADA: 230 minuts. - MIDA: 1.33 G (1a part) + 1.31 G (2a part)

La popularitat d'un premi Emmy atorgat a la minisèrie "L'Anne de Teules Verdes" va donar popularitat a la seqüela, "L'Anne de Teules Verdes: La seqüela", en què continua la història de l'Anne Shirley, i veurem com la romàntica i impetuosa òrfena que va arribar a Teules Verdes per error es converteix en una jove professora, fresca, aventurera i que té èxit. Megan Follows torna a interpretar l'Anne. La veterana actriu Collen Dewhurst, guanyadora d'un Emmy, interpreta Marilla Cuthbert. I Wendy Hiller, una de les actrius britàniques de més anomenada, interpreta la senyora Harris.

L'Anne ja té 18 anys i és una noia molt atractiva. És la mestra de l'escola d'Avonlea i viu a la granja de Teules Verdes amb la Marilla Cuthbert. Ha aparcat la seva ambició de ser una escriptora de renom i fa una vida tranquil·la i senzilla a Avonlea.

En Gilbert Blyth, que va ser rival de l'Anne en la seva etapa escolar, és ara un bon amic i confident. En Gilbert, que ara té 20 anys, entra a la Facultat de Medicina. Està desesperadament enamorat de l'Anne i intenta, en va, convèncer-la de casar-se. L'Anne, més imaginativa i romàntica que mai, somia que algun dia trobarà l'home ideal, i creu que en Gilbert no és aquest home.

L'Anne se sent disgustada i ferida quan la seva amiga de l'ànima, la Diana Barry, decideix casar-se amb en Fred Wright, un noi galtut i gens romàntic. L'Anne s'adona que les coses ja no seran el mateix.

Quan li arriba l'oportunitat d'anar a fer classes en una exclusiva escola privada de Nova Escòcia, la Marilla convenç l'Anne perquè agafi la feina i persegueixi els seus somnis. Té el desig de veure món i de fer més coses, i després del fracàs de la seva amistat amb en Gilbert Blyth i la Dianna Barry, l'Anne està convençuda que se n'ha d'anar. Ho fa abans de reconciliar-se amb en Gilbert.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 2 L'Anne de Teules Verdes - La seqüela Completa!! 1987 2011-01-07 17:40:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.