Pel·lícules

Perdona si et dic amor (Scusa ma ti chiamo amore)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Romàntic
Descripció:
DURADA: 106 minuts. - MIDA: 1,36 Gb

PAÍS: Itàlia PRODUCCIÓ: New Fair Film DIRECCIÓ: Federico Moccia GUIÓ: Chiara Barzini, Luca Infascelli, Federico Moccia REPARTIMENT: Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Francesco Apolloni, Luca Angeletti, Cecilia Dazzi, Ignazio Oliva, Francesca Ferrazzo, Francesca Antonelli, Michela Carpente, Beatrice Valente, Rossella Infanti, Pino Quartullo, Andrea Montovoli, Chiara Tomaselli

CLASSIFICACIÓ: No recomanada per als menors de 7 anys

L'amor veritable irromp com un huracà en la vida de l'Alex, un publicista d'èxit, seriós i maco, quan menys s'hoespera. Als seus gairebé quaranta anys, conduint cap al treball al matí, es topa en un encreuament amb la Niki, que va cap a l'institut en la seva moto. Després d'aquesta trobada, el món tranquil i rutinari de l'Alex es posa potes enlaire de sobte.

La Niki, amb tota la seva alegria innocent i la seva extraordinària saviesa per a algú de disset anys, entra en la seva vida portant-se les seves velles veritats, les seves idees fixes, els seus grisos costums i fins i tot la tristesa d'haver estat deixat de sobte per la dona amb la qual portava anys. Així i tot, descobrir alguna cosa no significa acceptar-ho. Almenys no per a l'Alex. Malgrat la tendresa i la confiança en el seu amor i la seva amant, la promesa d'una felicitat assegurada i el simple fet que la Niki li ha ensenyat a riure com mai abans ho havia fet, l'Alex torna a la seva vida “assenyada” amb la seva antiga parella. Mentre, la Niki estudia per als exàmens finals i compleix els divuit esperant en secret a l'Alex. En el seu cor segueix somiant. En el seu somni, l'Alex trobarà el valor, per primera vegada en la seva vida, d'acceptar i creure en l'amor veritable.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Perdona si et dic amor 2008 2010-09-16 01:01:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.